Burisek Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Tak kdo se přizná k micro srazu v Jihlavě ve Stavmatu na Znojemský ulici ?? Byla tam jedna červená 306 ( měla otevřenou haupnu a zadní páté dveře ) ,jedna 406 a myslím že dvě 106 !! Citovat
agresssor Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 si si jisty ze to byl nekdo od nas??? Mno napada me ze by to mohl byt Beda a spol ze meli naladu projet sva zihadla.) Citovat
Burisek Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 nevím viděl jsem tam 4 autíka a samé pežoty,máme pod stavmatem chatu a jel jsem okolo.... jo a byla tam slečna blondýna... btw. je to jen tak pro zajímavost..... kdopak to asi byl ?? A jestli jsou z klubu fakt nevím nechtěl jsem tak voxidovat.... a okukovat [upravil dne 19/4/09 Burisek] Citovat
Medvěd Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Sice je už náš klub poměrně dost známý, ale bohužel je třeba si přiznat, že zdaleka ne každý majitel Piškota je členem tohoto zájmového sdružení. Citovat
KoudaK Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Sice je už náš klub poměrně dost známý, ale bohužel je třeba si přiznat, že zdaleka ne každý majitel Piškota je členem tohoto zájmového sdružení. Přesně tak.. Znám hrstku lidí co o to nemají zájem nebo nemají přístup na net.. Citovat
Béďa Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 ja to nebyl, auto mam ted trosku rozebrany.. Citovat
Burisek Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Béďa ja to nebyl, auto mam ted trosku rozebrany.. no jen jestli,mě to přišlo jako kdyby ho tam rozebírali :myslim Citovat
KoudaK Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Z toho si nic nedělej.. Mě zas parkuje před domem tohle duo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.