byny Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 světla na 407mě nejsou nijak extra za deště zlatý Fáčko jezdim hodně za tmy zdá se že xenony jsou u tohoto auta nutnost každopádně jsem vyzkoušel pár žárovek i nad 500kč za pár psali +90 procent a stejně nic moc . Za mě maj běžná světla na 407ce palec dolu:grr Citovat
godzilaTO Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 světla na 407mě nejsou nijak extra za deště zlatý Fáčko jezdim hodně za tmy zdá se že xenony jsou u tohoto auta nutnost každopádně jsem vyzkoušel pár žárovek i nad 500kč za pár psali +90 procent a stejně nic moc . Za mě maj běžná světla na 407ce palec dolu:grr :super Citovat
godzila.01 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 světla na 407mě nejsou nijak extra za deště zlatý Fáčko jezdim hodně za tmy zdá se že xenony jsou u tohoto auta nutnost každopádně jsem vyzkoušel pár žárovek i nad 500kč za pár psali +90 procent a stejně nic moc . Za mě maj běžná světla na 407ce palec dolu:grr Záleží jaký jsi zkoušel... Třeba když si koupíš philips blue vision, tak ty do doště fakt nejsou dělaný ( to jsou modré žárovky - bílé světlo ) , na vodu a podobnej svinec jsou třebas dělaný extrem vision... Citovat
byny Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 vesměs je jedno jaký žárovky rozdíl tam samozřejmě je ale v porovnání s jinýmy auty ty světla neobstojí ani za sucha 407ma je mazel atd atd ale světla jsou prostěnedostačující (pouze potkávačky) je možné že to je dost divnou záměnou žárovek ale nechci spekulovat:( [upravil dne 11/10/10 od byny] Citovat
mira206 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Taky jsem pořídil jedny osram cool blue light xenon look.Mám je zatím 14 dní.Cena 175 kč za pár. Svítí celkem slušně. Dostal jsem k tomu letáček s orientační životností žárovek. H1 400 hod.,H1 modrá 180 hod. Tahle žárovka je sice v krabičce trošku modrá,ale rozsvícená svítí krásně bíle.Viz foto. Parkovačka žlutá a H1 bilá. Citovat
godzila.01 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Značkový žárovky jsou modrý, aby mohly svítit bíle... Citovat
godzilaTO Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 oplati sa teda tie drahsie???aleboé co vlastne tam ma clovek prsknut,okrem xenonu aby bol spokojn&y?a co sa da robit s tym castiym vypalovanim ziarovky&???? Citovat
mira206 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 asi nic,je to bouhžel spotřebák.Mám známý co vlastní focuse II a ten je mění taky velmi často a konektory se taky vypalují.Zlatej žigulik. Citovat
King81 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Nazdar borci. Mam dotaz. Mozu H1, ktore maju 85W poskodit konektory na svetlach? Napr. zapiect ich. Klasicke ziarovky H1 totiz maju 55W. Citovat
godzila.01 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 oplati sa teda tie drahsie???aleboé co vlastne tam ma clovek prsknut,okrem xenonu aby bol spokojn&y?a co sa da robit s tym castiym vypalovanim ziarovky&???? Nevím jak vy všichni, ale já používám výhradně žárovky philips a nikdy jsem s tím neměl jediný problém.... Na všech pegotech mi ta žárovka vydržela cca rok, když se vezme že všechny žárovky tam dávám s vysokou svítivostí a tudíž nižší životností, tak je to slušný... Citovat
Judes Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 mira206 vymeň si tú parkovačku čo svieti na žlto za svietiacu na bielo bude to lepšie vyzerať. Ja som použil na parkovačky žiarovky čo majú sklenenú časť do bledo modra vyzerá to takto. Citovat
mira206 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 pekny,jak se jmenuji ty parkovacky, res. kde se daji koupit? Citovat
King81 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Nazdar borci. Mam dotaz. Mozu H1, ktore maju 85W poskodit konektory na svetlach? Napr. zapiect ich. Klasicke ziarovky H1 totiz maju 55W. Nikto nepozna odpoved? Citovat
mira206 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 myslim si,ze to nebude dobry.Kolem zarovky bude vyssi teplota a tim muze nastat problem kolem tech patic.Kdyz uz odchazi na standartnich 55w.Nehlede na to,ze bude trpet parabola a kryci plast svetla. Asi bych to nedelal. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Konektor bude nahrievať vyšší prúd, ktorý berie táto žiarovka. A keďže je problém aj so štandardnými žiarovkami, s týmito bude horšie. Citovat
Judes Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 pekny,jak se jmenuji ty parkovacky, res. kde se daji koupit? Ja som kupoval v predajni s autodoplnkami. Prikladám foto, ale na tej snímke o niečo tmavšie ako v skutočnosti je. PS: Podobné žiarovky sú tu http://www.eshopbn.sk/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,330/category_id,111/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/ ,alebo ledky čo nehlásia poruchu, má vztavaný rezistor http://www.eshopbn.sk/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,595/category_id,111/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/ Citovat
Judes Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 A tu ešte raz v parabole, je lepšie vidieť že je len jemne modrá. Citovat
Honza 23 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Chtěl bych se zeptat, proč když mi praskne obrysovka, tak počítač hned hlásí prasklou žárovku, ale když mě praskne potkávací žárovka tak nic nezahlásí?? Nevíte kde by mohla být chyba? Díky Citovat
godzila.01 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Tahle prodávám taky a levněji.... http://shop.navaseauta.cz/Zarovky-a-pojistky/PHILIPS/Blue-Vision/W5W-12V-bluevision.html'>http://shop.navaseauta.cz/Zarovky-a-pojistky/PHILIPS/Blue-Vision/W5W-12V-bluevision.html Problém s nima být nemůže, svítí bíle, je to naprosto v klidu.... Viz.... http://shop.navaseauta.cz/Zarovky-a-pojistky/PHILIPS/Blue-Vision/ tady máte kompletní řadu BLUE VISION.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.