GRiMx Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 jinak jsem projížděl auto před výměnou a po abych mohl srovnat a rozdíl je znát. Malej ale znát je.. Citovat
zabit Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 se nediv kdyz jsi tam mel cernej filtr, ale vis jak ted o KN se musis starat jinak Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Tohle že je černej filtr? Škoda, že jsem při výměně nevyfotil ten můj na HDI. Ten měl barvu jak grimova 306, možná ještě černější . Předchozí majitel asi neměl potřebu ho měnit, dle mého laického odhadu odjezdil tak 120 tkm, možná víc To byste nevěřili, jak to auto začalo tahat od spoda Citovat
zabit Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 jako je fakt ze jsem videl i horsi, ale to bylo ve stary skodovce 120, ale tam uz byl asi nakej problem protoze jsme vyndali vzduchovej filtr a normalen vytek olej, ale jako extrem je extrem Citovat
GRiMx Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 :D:D:D tak zas takovej extrém to u mě nebyl.. ale zase se posralo servo.. a to ho mám 3 měsíce... nákup na vrakáči no Citovat
oni Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 jakto? co se na nem posralo? ja bych ho potreboval pretesnit,nekde mi chcije,ale jinak dobry? Citovat
genzer Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 mam taky v haji servocerpadlo,pri toceni kolama na miste se jakoby pridira cerpadlo a prokluzuje remen..... Citovat
GRiMx Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 nevím co sním je.. dělá hroznej rámus... čím větší rychlost, tím horší.. přehluší to i radio, motor všechno... Citovat
GRiMx Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 takhle to vypadá když je auto dole o 3cm.. Citovat
GRiMx Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 Takhle je to o 6cm.. dole.. myslím si že by to bylo ideální snížení...líbí??:mrk [upravil dne 6/6/10 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 možná ideální snížení zadku by bylo asi 5-5,5 cm.. takhle to vypadalo, když jsme odjížděli.. auto bylo dole zhruba o 8-9 cm dole :D:D 5 lidí v autě a kufr narvanej pivem, chlastem a steakama atd... =) víkendová akce.. Citovat
Outstrike Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Tak takhle mazel vypadá parádně , kola mu moc sluší. Pěkně to vedeš jen tak dál. Citovat
zabit Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 souhlasim o 6cm bych to nechal, spis me zajima jestli se ti to povedlo povolit a nebo jsi s tim nekde byl ... tak me napadlo, ze jsi tam jen nenacpal veci do kufru a nefotil kdyz tak koukam ze to auto porat stoji na stejnym fleku na parkovisti na vyjezdu na cernou [upravil dne 6.6.2010 zabit] Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: zabit souhlasim o 6cm bych to nechal, spis me zajima jestli se ti to povedlo povolit a nebo jsi s tim nekde byl ... tak me napadlo, ze jsi tam jen nenacpal veci do kufru a nefotil kdyz tak koukam ze to auto porat stoji na stejnym fleku na parkovisti na vyjezdu na cernou [upravil dne 6.6.2010 zabit] Kdyby sis pořádně přečetl komenty ktomu tak se dozvíš, že je to náloží :D:D jj je to na Dašický.. Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Tak jak jsem sliboval, jakmile se mi začnou vracet díly a chodit nové, budu házet malé ukázky.. i z demontáže a montáže .. Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Perfektní.. díly na kterých jsem stavěl přestavbu interiéru nepasujou takže to do relaxu nestihnu a alternativu nemám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.