Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Tohle že je černej filtr? Škoda, že jsem při výměně nevyfotil ten můj na HDI. Ten měl barvu jak grimova 306, možná ještě černější :D. Předchozí majitel asi neměl potřebu ho měnit, dle mého laického odhadu odjezdil tak 120 tkm, možná víc :bacha To byste nevěřili, jak to auto začalo tahat od spoda ;)

Odesláno

jako je fakt ze jsem videl i horsi, ale to bylo ve stary skodovce 120, ale tam uz byl asi nakej problem protoze jsme vyndali vzduchovej filtr a normalen vytek olej, ale jako extrem je extrem :o

Odesláno

možná ideální snížení zadku by bylo asi 5-5,5 cm.. takhle to vypadalo, když jsme odjížděli.. auto bylo dole zhruba o 8-9 cm dole :D:D:D 5 lidí v autě a kufr narvanej pivem, chlastem a steakama atd... =) víkendová akce..

Odesláno

souhlasim o 6cm bych to nechal, spis me zajima jestli se ti to povedlo povolit a nebo jsi s tim nekde byl

... tak me napadlo, ze jsi tam jen nenacpal veci do kufru a nefotil :D kdyz tak koukam ze to auto porat stoji na stejnym fleku na parkovisti na vyjezdu na cernou

[upravil dne 6.6.2010 zabit]

Odesláno
Původně zaslal: zabit

souhlasim o 6cm bych to nechal, spis me zajima jestli se ti to povedlo povolit a nebo jsi s tim nekde byl

... tak me napadlo, ze jsi tam jen nenacpal veci do kufru a nefotil :D kdyz tak koukam ze to auto porat stoji na stejnym fleku na parkovisti na vyjezdu na cernou

[upravil dne 6.6.2010 zabit]

Kdyby sis pořádně přečetl komenty ktomu tak se dozvíš, že je to náloží :D:D:D jj je to na Dašický..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...