Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Ale jsem rád, že je to jednohlasně :D popravdě jste to trefili.. odkládám to už dlouho jenom ze strachu kvůli rozlepování světel :roll toho se bojím nejvíc..

Odesláno
taky se tam chystam jestelineseženu peknou kotoučovou jaky tam jsou? a pak nahod fotky jak leži :)

[upravil dne 14.9.2011 18:04 od kopr]

Hele já jsem spokojenej.. samozřejmě mám na nápravě zatím najetých 100km takže nemůžu hodnotit jak dlouho to bude perfetkní, ale jako všichni tak byli ochotní. Cpali do mě Kafe, dostal jsem tatranku ráno :D Auto se nakonec 3x snižovalo a furt se ptali jak to chci, ať si řeknu, aby bylo vše Ok, ještě dolu/nahoru? atd.. atd.. ... jako já jsem byl a jsem spokojenej.. ;):super

[upravil dne 14/9/11 18:13 od GRiMx]

Odesláno
A o kolik šel nakonec zadek dole?

popravdě skutečné číslo nevím :D:D:D dolu to šlo po hokus pokus.. ale podle výpočtů z loňského roku a odhadu, takových 6cm ;)

Odesláno

Ještě jsem si vzpomněl, že jsem nechával vyměnit silenbloky na zadní nápravě. Jeden kus stojí 1000,- kč :roll teda ale už to bylo potřeba, když jsem je viděl...

Fotky původních, než putovali do popelnice..

post-21382-14109619754564_thumb.jpg

Odesláno

Tak mě v úterý nečeká jen výměna spojky..včera na srazu jsem objevil nějaký rachtání... nejspíše asi na rozvodech :( takže bude ještě další pátrání, co to tam zlobí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...