GRiMx Odesláno 17. srpen 2009 Autor Odesláno 17. srpen 2009 Původně zaslal: kovi306 tyto bubliny v tapacech se dají vyřešit velice jednoduše vemeš injekční stříkačku do ní natáhneš nějaký lepidlo jednoduše s tim propíchneš tu bublinu a stříkneš to tam a přilepíš... jj vím už mám doma injekce...snad to pude dobře.. Citovat
GRiMx Odesláno 17. srpen 2009 Autor Odesláno 17. srpen 2009 Původně zaslal: Voighta Tak to máš štěstí že jen poklice a plecháč,vem si jak by dopadlo kdyby jsi měl elektrony. Takže poklice už jsou jen dvě? jj už jsou jenom 2 Citovat
GRiMx Odesláno 5. září 2009 Autor Odesláno 5. září 2009 2 moje fotečky z dnešního výletu... snad se peugeoťáci neurazí ale prostě krásnější auta než ameriky nejsou :mrk Citovat
GRiMx Odesláno 5. září 2009 Autor Odesláno 5. září 2009 kdyby někdo měl zájem tak vše co jsem nafotil najdete tady: http://grimx.rajce.idnes.cz/American_day/ Citovat
winco Odesláno 5. září 2009 Odesláno 5. září 2009 musim suhlasiť s tebou, americka klasika je najkrajšia:super:super:super:super Citovat
GRiMx Odesláno 16. září 2009 Autor Odesláno 16. září 2009 co myslíte slušeli by mi tyhle 15ky ?? Citovat
GRiMx Odesláno 16. září 2009 Autor Odesláno 16. září 2009 nebo spíš tohle ?? [upravil dne 16/9/09 GRiMx] Citovat
PnR Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 podla mna tie prve co si dal. ale rob podla seba.. ja v tom aute jazdit nebudem Citovat
mindwipe Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 tiez si myslim, ze skor tie prve.. tie druhe sa viac hodia na auta, co su robene na taky ten \"racing\", prip. \"rally\" styl aspon podla mna.. Citovat
tom406 Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Jako největší volovinu vidím v tom jak se kdokoli ptá na naprosto jednoduché věci jako jsou kola. snad si vybereš přeně takové jaké chceš ty ne? nejde se ptát \"co si myslíte budou tyhle slušet\" apod... kola to je půl auta tak probůh sedni a zakopej e do toho a vyber si hlavně takové co budou nej pro tebe. kola se vybírají týdny a na to nepotřebuješ ničí názor.Až si vybereš tak potom se ptej jestli se ostatním líbí Citovat
Boulik Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 jak rika Tom ale zase chapu tebe tak ti poradim jak jsem to udelal ja tady mas neco podle ceho se koukat http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=pe&model=306&velikost=15&typ=typ 7 Limousine a staci jen davat kola a koukat jak budou vypadat na aute Jinak prijemne koukani a vyber Citovat
Voighta Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Za sebe bych šel to těch prvních.Budeš je ale mít na autě ty,takže to rozhodnutí bude hlavně na tobě který se ti líbí Citovat
309GT Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Já bych asi nevzal ani jedny:myslim Ale když už,tak taky ty první....ale nechám to na tobě Chtělo by to dát do konfigurátoru jak by to vypadalo...nebo se podívat na netu jaká kola sedanům sluší Citovat
volvik Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 ja bych taky asi nebral ani jedny a kdyz uz tak prvni nejlip udelas kdyz jeste pockas a nasetris na nejake nove a poradne kola Citovat
GRiMx Odesláno 17. září 2009 Autor Odesláno 17. září 2009 asi to taky vidím, že to nechám na příští rok mám ještě jedny vybraný MOMO GT2 15\" ale ty maj jinou středovou díru a rozteč, ET38 .. musel bych to řešit podložkama se změnou rozteře a ještě řešit tu středovou díru.. a to jsou další prachy ale dík všem za názory [upravil dne 17/9/09 GRiMx] Citovat
Tom306Sedan Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Kolik jsi daval za ten novy lak me v lakovne rekly cca 30 - 35 klacku to mi pride docela hodne kolik jsi dal ty a kde? diky Jinak moc pekný autičko:) Původně zaslal: GRiMx Auto je oraveno po spršce krup a přelakováno... Fotky dodám ve středu až namontuju i angel eyes=) Osvětlení kufru. Koupil jsem extrasvítivou neonovou tyč. Zapojení bylo určeno do autozapalovače, to jsem odříznul a předělal. Tyč jsem zapojil do konektoru kde byla původně zapojená žárovka kufru, takže se neon rosvítí pouze když kufr otevřu a poté zase zhasne. Fotky dodám ve sředu večer =) Citovat
GRiMx Odesláno 14. listopad 2009 Autor Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: Tom306Sedan Kolik jsi daval za ten novy lak me v lakovne rekly cca 30 - 35 klacku to mi pride docela hodne kolik jsi dal ty a kde? diky Jinak moc pekný autičko:) Dával jsem 45tis. stím, ale že celá karoserie byla opravována a zahlazována. Navíc jsem vybral firmu kam sám Peugeot posílá lakovat díly. Citovat
GRiMx Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 tak jsem byl dnes v servisu a odešla pumpa posilovače řizení.. do toho zavaření výfuku a vypláznu 10tis za opravu... opravdu skvělej den. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.