Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

tyto bubliny v tapacech se dají vyřešit velice jednoduše vemeš injekční stříkačku do ní natáhneš nějaký lepidlo jednoduše s tim propíchneš tu bublinu a stříkneš to tam a přilepíš...:papa

jj vím už mám doma injekce...snad to pude dobře..

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Tak to máš štěstí že jen poklice a plecháč,vem si jak by dopadlo kdyby jsi měl elektrony.

Takže poklice už jsou jen dvě? :D

jj už jsou jenom 2 :D

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Jako největší volovinu vidím v tom jak se kdokoli ptá na naprosto jednoduché věci jako jsou kola. snad si vybereš přeně takové jaké chceš ty ne? nejde se ptát \"co si myslíte budou tyhle slušet\" apod...

kola to je půl auta tak probůh sedni a zakopej e do toho a vyber si hlavně takové co budou nej pro tebe. kola se vybírají týdny a na to nepotřebuješ ničí názor.Až si vybereš tak potom se ptej jestli se ostatním líbí

Odesláno

Já bych asi nevzal ani jedny:myslim Ale když už,tak taky ty první....ale nechám to na tobě;) Chtělo by to dát do konfigurátoru jak by to vypadalo...nebo se podívat na netu jaká kola sedanům sluší;)

Odesláno

asi to taky vidím, že to nechám na příští rok :myslim:nevim mám ještě jedny vybraný MOMO GT2 15\" ale ty maj jinou středovou díru a rozteč, ET38 .. musel bych to řešit podložkama se změnou rozteře a ještě řešit tu středovou díru.. a to jsou další prachy :nevim

ale dík všem za názory ;)

[upravil dne 17/9/09 GRiMx]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kolik jsi daval za ten novy lak me v lakovne rekly cca 30 - 35 klacku to mi pride docela hodne kolik jsi dal ty a kde? diky Jinak moc pekný autičko:)

Původně zaslal: GRiMx

Auto je oraveno po spršce krup a přelakováno... Fotky dodám ve středu až namontuju i angel eyes=)

Osvětlení kufru. Koupil jsem extrasvítivou neonovou tyč. Zapojení bylo určeno do autozapalovače, to jsem odříznul a předělal. Tyč jsem zapojil do konektoru kde byla původně zapojená žárovka kufru, takže se neon rosvítí pouze když kufr otevřu a poté zase zhasne. Fotky dodám ve sředu večer =)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Tom306Sedan

Kolik jsi daval za ten novy lak me v lakovne rekly cca 30 - 35 klacku to mi pride docela hodne kolik jsi dal ty a kde? diky Jinak moc pekný autičko:)

Dával jsem 45tis. stím, ale že celá karoserie byla opravována a zahlazována. Navíc jsem vybral firmu kam sám Peugeot posílá lakovat díly.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak jsem byl dnes v servisu a odešla pumpa posilovače řizení.. do toho zavaření výfuku a vypláznu 10tis za opravu... opravdu skvělej den. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...