Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

mám jí přístupnou za 2 sekundy :D je jen položená mezi kufříkem a sedačkama na té hraně aby nejezdila po kufru. není tam nijak přidělaná, je tam volně a stačí jí jen zvednou, jako by byla kdekoli jinde v kufru...:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jelikož mě příští rok čeká svatba a koupě domu tak už se na autě nebude nic dělat (krom nezbytných oprav, výměn oleje atd..). Nebudu už vrážet peníze do auta, ale radši je utopím na vybavení a přestavbu domečku.

Takže tímto oznamuji konec úprav vozu:papa už vás tu nic nového nečeká :D

Odesláno
Jelikož mě příští rok čeká svatba a koupě domu tak už se na autě nebude nic dělat (krom nezbytných oprav, výměn oleje atd..). Nebudu už vrážet peníze do auta, ale radši je utopím na vybavení a přestavbu domečku.

Takže tímto oznamuji konec úprav vozu:papa už vás tu nic nového nečeká :D

Tak to gratuluju... :D hlavně ho neznič vozením materiálu :)

Odesláno

Tak to gratuluju... :D hlavně ho neznič vozením materiálu :)

Dík :D no budu si muset dávat bacha.. ale už se tam pár škrábanců v kufru objevilo.. tomu se člověk neubrání :D

Odesláno

takže žena a bydlení Ti seberou Tvůj koníček = vrtání se v autě ? :(

Odesláno
takže žena a bydlení Ti seberou Tvůj koníček = vrtání se v autě ? :(

To opravdu ne ;), žena mě v koníčkách podporuje...hlavně co se týče Amerických veteránů (po bytě samé modely, staré SPZ a dobové cedule.. =D dokonce se mnou jezdí i na srazy atd... atd... navíc do Peugeotka je taky zblázněná jako já.. (vrtání se v peugeotu opravdu zdaleka není jedinej koníček )

Je to rozumné rozhodnutí... radši než utopit další peníze v nevratné investici je lepší je vrazit do něčeho užitnějšího a dlouhodobějšího..;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...