wooody Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 jj musí bejt přístupná do 5s kámoš za to málem dostal pokutu Citovat
GRiMx Odesláno 25. září 2011 Autor Odesláno 25. září 2011 mám jí přístupnou za 2 sekundy je jen položená mezi kufříkem a sedačkama na té hraně aby nejezdila po kufru. není tam nijak přidělaná, je tam volně a stačí jí jen zvednou, jako by byla kdekoli jinde v kufru... Citovat
Andreww Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 jj musí bejt přístupná do 5s kámoš za to málem dostal pokutu A co když povezu plný kufr nákupu? Jsem povinný dát lékarničku až nahoru? Citovat
GRiMx Odesláno 18. říjen 2011 Autor Odesláno 18. říjen 2011 Jelikož mě příští rok čeká svatba a koupě domu tak už se na autě nebude nic dělat (krom nezbytných oprav, výměn oleje atd..). Nebudu už vrážet peníze do auta, ale radši je utopím na vybavení a přestavbu domečku. Takže tímto oznamuji konec úprav vozu:papa už vás tu nic nového nečeká Citovat
jaydeep_peta Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Jelikož mě příští rok čeká svatba a koupě domu tak už se na autě nebude nic dělat (krom nezbytných oprav, výměn oleje atd..). Nebudu už vrážet peníze do auta, ale radši je utopím na vybavení a přestavbu domečku. Takže tímto oznamuji konec úprav vozu:papa už vás tu nic nového nečeká Tak to gratuluju... hlavně ho neznič vozením materiálu Citovat
Stráňa Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Ale na Relax si čas uděláš ne, aby jsme pokecali a trochu popili:D Citovat
GRiMx Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Ale na Relax si čas uděláš ne, aby jsme pokecali a trochu popili:D neboj, to si čas udělám ty 2stovky zas není taková investice Citovat
GRiMx Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Tak to gratuluju... hlavně ho neznič vozením materiálu Dík no budu si muset dávat bacha.. ale už se tam pár škrábanců v kufru objevilo.. tomu se člověk neubrání Citovat
zabit Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 uz jsi zkousel jestli se ti do kufru vejde kocarek ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 takže žena a bydlení Ti seberou Tvůj koníček = vrtání se v autě ? Citovat
Andreww Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Myslím, že to bude lepší, než aby ho koníček připravil o ženu a bydlení Stejně si na auto prostor najde Citovat
GRiMx Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 uz jsi zkousel jestli se ti do kufru vejde kocarek ? nezkoušel jsem ještě ještě na to je tak 2 roky čas.. (snad =D ) Citovat
GRiMx Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 takže žena a bydlení Ti seberou Tvůj koníček = vrtání se v autě ? To opravdu ne , žena mě v koníčkách podporuje...hlavně co se týče Amerických veteránů (po bytě samé modely, staré SPZ a dobové cedule.. =D dokonce se mnou jezdí i na srazy atd... atd... navíc do Peugeotka je taky zblázněná jako já.. (vrtání se v peugeotu opravdu zdaleka není jedinej koníček ) Je to rozumné rozhodnutí... radši než utopit další peníze v nevratné investici je lepší je vrazit do něčeho užitnějšího a dlouhodobějšího.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.