GRiMx Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 až spojím fotky s AKcz co pořídil i on.. hodím fotky ze srázku na net Citovat
GRiMx Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 1. část fotek: http://grimx.rajce.idnes.cz/Sraz_peugeot_club/ [upravil dne 10/5/10 GRiMx] Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 autí máš krásný,ta černá jí opravdu sluší a stěma kolama je to bomba:super pěkný fotečky ze srazu:potlesk Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Tak už je to něco málo přes rok co začli na autě první úpravy od sériovky, tak bych tu rád zveřejnil jak moc se auto za poslední rok změnilo... problém nastal když jsem zjistil, že nemám skoro žádné fotky auta jak vypadalo předtím :D Úprav bylo hodně tak asi jen vypíchnu ty největší: - Oprava karoserie, nový celolak - Angel eyes - 15\" Alu s pneu toyo - Sníženo -40mm - Nějaké úpravy interiéru + přestavba řadičky - Ozvučení komplet od Pioneer - Přečalouněné tapecy Letos mě ještě čeká: - přestavba mlhovek (možná výměna nárazníku) - laděný výfuk - Počalounení kufru - zbytek nepovím.. mám nachystaných pár překvápek Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 zjistil jsem že zadek auta jsem moc nefotil těžko se hledala fotka Citovat
Voighta Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Citelný rozdíl,ten celolak s autem udělá neskutečný věci samozřejmě plus i ty ,,drobnější\" úpravy Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 ještě něco malého z historie.. lakovna Citovat
F.I.K Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Pěkná změna chtělo by to ještě prdel dolu. Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 ještě jedna z oprav karoserie.. po kroupech .. totálně domlácené Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: F.I.K Pěkná změna chtělo by to ještě prdel dolu. už týden se na tom dělá a zatím bez úspěchu. kvůli jedné podložce se nemůžeme s Akcz dostat k jedné torzce Citovat
309GT Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Úplně jiný auto:super Je to paráda:potlesk Citovat
F.I.K Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Jo tak to znám, já to udělal až na potřetí a to musela náprava ven, jak to bylo zarezlý. Nemůžeš vytáhnout tu excentrickou pod torxem, nebo tu úchylnou misku na druhý straně? Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: F.I.K Jo tak to znám, já to udělal až na potřetí a to musela náprava ven, jak to bylo zarezlý. Nemůžeš vytáhnout tu excentrickou pod torxem, nebo tu úchylnou misku na druhý straně? nemůžeme sklepnout podložku dolu aby šla ven.. ani se nehne viz obrázek: ta napravo jak je tozka.. http://www.akcz.orlicko.cz/Cars/MyCar/Foto/index.php?spgmGal=306_2-0_GTi-6/Ostat/2009/2009-10-31_Torzni_Tyc&spgmPic=0#spgmPicture Citovat
F.I.K Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Mě taky moc nešly, musíš do ní tak dlouho bušit, až vypadne Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: F.I.K Mě taky moc nešly, musíš do ní tak dlouho bušit, až vypadne buším do ní týden a už má dost.. už se to 100x prostříklo WDckem a ani o milimetr se nehne.. na druhý straně šla hned.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.