Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

tak si to rozpocitej na tech 10 let a vyjde ti litr na rok...to neni moc a pokud to je jak ty rikas jedina zavada za desetileti je to v cajku,tak ybch se na to autko tak nezlobil:):aut

Odesláno

10 za opravu serva ? to tam davas novou original ne ? Dyt jinou sezenes od nekoho co rozprodava na dily tak za litr nebo 1500

Odesláno

coo:o tos si delas srandu ne? servo je na 3 sroubkach prace zadna..a servo koupis i za 500 pasuje i z 406ky..a novy bych uroco nedaval skoda penez...to bych radsi kazdej rok koupil druhy servo..jinak to je hodne pekny kdyz mas prvni zavadu za 10let :D

Odesláno

jj taky se obávám, že 10 let nic a teď to najednou přijde a začne žrát prachy... :nevim jinak nový servo 8500,- (9500,- u peugeotu) takže se pokusím zítra obvolat co se dá jestli seženu nějaký z bouračky..

[upravil dne 23/2/10 GRiMx]

Odesláno

tak vzadu už mi pěkně hrajou pioneer :D šlo to jako po másle, tak jsem ještě stihnul udělat komplet novou kabeláž dozadu k repráčkům :D nádhernej poslech... s předchozími renegade se to nedá srovnávat... příští víkend se pustím do výměny předních a instalace výškových do palubovky... :D

Z krytky jsem sundal to černý pletivo a nechal jsem jen obvodný plast krytky.

Kvalita fotek nic moc, naživo to vypadá 1000x lépe.

[upravil dne 12/3/10 GRiMx]

Odesláno

tak jsem se krypl včera za Pardubicemi otáčel na jedné křižovatce:nevim když jsem vyzvedával přítelkyni a při couvání jsem neviděl kupu sněho a na plnej kotel do ní vletěl :fnuk u pravého zadního kola jsem totálně rosekal podběhy a nad tím kolem vylomil zadní nárazník :nevim takže jako veselo. Ještě že už to nebylo zmrzlý .. dopadlo by to hůř

Odesláno

fotky jsou hnus, omlouvám se za kvalitu :blicismajlik teď mě čeká výměna radia .. rozhoduju se mi pioneer 4200 a 5200 :D a potom výškový pioneer

[upravil dne 12/3/10 GRiMx]

Odesláno

tak když u toho sedím tak se ještě pochlubím :D známá co dělá v Peugeotu tady v PCE mi dneska přinesla kalendář zaměřený na model RCZ, který by se v nejbližší době měl objevit v nabídce Peugeotu :D

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: kovi306

už by to ale chtělo nějaký parádní kola...:aut jinka to RCZ je celkem kopie TTčka

na kola jsem se teď chystal, chtěl jsem je koupit ale praskla mi pružina na kole a musí se obě vyměnit :nevim takže se to zase posune.. :nevim

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...