Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky. Mám 306 kombi .Začalo tam něco dost vrzat a skřípat někde v zadní části. Dokonce hodně se toho ozývá ze stropu. Nevíte někdo jestli se dá bez poškození sundat ten vrchní tapecirunk ? Ty pazvuky mi strašně lezou na nervy.

upraveno - ten Caps Lock při psaní názvu přiště vynech!

Díky, Béďa

[upravil dne 18/4/2009 Béďa]

Odesláno
Původně zaslal: jirka21

Nevíte někdo jestli se dá bez poškození sundat ten vrchní tapecirunk ?

Zatím jsem měl jen sundanej kousek vzadu .... dá se to, ale středem to je lepené ke střeše, okraje jsou drženy plasty (plastové lemovky kolem dveří dále drží dveřní guma)

Pokud chceš sundat celou střechu, připrav si nějaké lepidlo co snese mráz i letní žár.

Odesláno

Mas stresne okno? Inak neviem ake pazvuky mozu ich od strechy, vsak tam nic nie je:myslim...mne v breaku ked je chladnejsie vrzgaju plasty na zadnom stlpiku (za dverami) a niekedy aj prave dvere:bacha...riesim to hlasnou hudbou zatial, ked sa auto vyhreje, tak to uz nevrzga:aut

Odesláno

z toho si nic nerob. To je choroba 306-tiek, hlavne breakov tie su dlhe a kasna nema taku tuhost. Qcko ma dobry typ tu hlasnu hudbu, alebo este jeden typ, skus podotahovat sroby na plastoch a tie co nemaju sroby tak maju cvoky tak ich skus, len ponarazat. Tam ti nema co ine vrzgat okrem tej kasne.

Odesláno

Střešní okno nemám. Vrže to někde nad zadním sedadlem v na pravéstraně. Na ty plasty mrknu měl jsem je totiž dole tak je možný , že to někde vrže páč dřív to tolik nedělalo.

Odesláno
Původně zaslal: jirka21

Střešní okno nemám. Vrže to někde nad zadním sedadlem v na pravéstraně. Na ty plasty mrknu měl jsem je totiž dole tak je možný , že to někde vrže páč dřív to tolik nedělalo.

no vidis a sme doma. :D
Odesláno

No vidis, vpravo vzadu za sedackou, presne tam aj mne:D...ja som podotahoval vsetko, aj narazene mam vsetko, ale ked je chladnejsie vonku, tak to chvilu hold vrzga:grr...sak mozno to tam rozoberem a kuknem, len sa bojim ze to potom bude vrzgat este viac:bacha

Odesláno

No právě .Z toho mám obavu taky jak se do něčeho začne hrabat... No ještě to vrže někde v zadu z kufru ale to možná budou ty plasty jak píše qčko.

Odesláno

Podobny problem, cosi mi nevrze, ale klepe nad pravou zadni sedackou... Mam stresni okno, tak to zkusim poradne vsechno podotahovat a tak... Ale jak se pise vyse, hlasnejsi hudba to jisti, ale tady mi prozmenu zacina chrastit reprak... :-) No, ted uz zbyvaji jen spunty do usi :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...