Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mno ňufovi kupujeme Brit, aktuálně má dietní menu, protože přes zimu se hlavně povaloval a dělá mu to zle na artrózu, tak hubneme...mno a na klouby se doplňujeme Alavisem, už je to potřeba, je mu deset...

Mno a kocůrik žere Hills nebo Animondu (kapsičky Rafiné)...skoro nepije, tak mu z toho dělám \"polívky\" :D Granule žral jen jednu dobu a to spíše z donucení...

[upravil dne 17/4/09 Netopýrka]

Odesláno

Děkuju za radu, my tu Eukanubu zkusili poprvé, protože neměli Roayl a tohle bylo taky přímo pro jezevčíka. Můžu využít toho, že tu máme granulovýho odborníka:mrk a rovnou se Tě zeptat........je nějak důležitý jak teďka dělají pro každou rasu jiný granule. Třeba o jezevčíkovi je známo, že trpí na páteř a plotýnky, velký psi zas na klouby......na baleních je to všechno dopodrobna vypsaný, ale jsou ty granule vážně tak dobrý, nebo je to jen módní vlna:roll

Peťo, až tě Bohouš naštve, můžeš si udělat interní test, jaký ty granulky doopravdy jsou...udělej mu z nich nějakou zakamuflovanou véču a dozvíš se to velmi rychle...:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Děkuju za radu, my tu Eukanubu zkusili poprvé, protože neměli Roayl a tohle bylo taky přímo pro jezevčíka. Můžu využít toho, že tu máme granulovýho odborníka:mrk a rovnou se Tě zeptat........je nějak důležitý jak teďka dělají pro každou rasu jiný granule. Třeba o jezevčíkovi je známo, že trpí na páteř a plotýnky, velký psi zas na klouby......na baleních je to všechno dopodrobna vypsaný, ale jsou ty granule vážně tak dobrý, nebo je to jen módní vlna:roll

Peťo, až tě Bohouš naštve, můžeš si udělat interní test, jaký ty granulky doopravdy jsou...udělej mu z nich nějakou zakamuflovanou véču a dozvíš se to velmi rychle...:D:D:D:D:D

No docela dobrá sranda, ale některé špičky trhu s granulovanými krmivy mají takové složení, že by pak už třeba nemusel mít rád normální lidskou stravu :D :D :D

[upravil dne 17/4/09 BOSSCZ]

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Původně zaslal: Netopýrka

No docela dobrá sranda, ale některé špičky trhu s granulovanými krmivy mají takové složení, že by pak už třeba nemusel mít rád normální lidskou stravu :D :D :D

[upravil dne 17/4/09 BOSSCZ]

Ha to je dobrej nápad, budu mu kupovat granule a už mu nebudu muset vařit to jeho srdce na slanině......a ještě mu nakukám jak je to zdravý na klouby:aut

Jinak díky za info.....granule podle ras dělá taky Royal, tím mě vlastně nalákal, pro mě jako zákazníka je to holt praktický bez dlouhého studování víš co koupit.

Já mám ráda granule i proto, že se psem dost cestujem, takže si nedovedu představit, že mu sebou vozím konzervy, nebo nějaký doma vařený jídlo......musím říct, že granule jsou super vynález :super

Odesláno

\".....musím říct, že granule jsou super vynález \" tak za tyhle slova by tě můj mazlík asi sežral :D:D:D

Od začátku ho krmím Purina Pro Plan ( zkusil jsem i Brit - nabízeli ho na srazu - zhoršila se mu srst :bacha ) , takže opět Purina.

Nejraději má jako pamlsek suchý rohlík , za ten udělá i \"mrtvolku\" :D

Odesláno
Původně zaslal: Miku

\".....musím říct, že granule jsou super vynález \" tak za tyhle slova by tě můj mazlík asi sežral :D:D:D

Od začátku ho krmím Purina Pro Plan ( zkusil jsem i Brit - nabízeli ho na srazu - zhoršila se mu srst :bacha ) , takže opět Purina.

Nejraději má jako pamlsek suchý rohlík , za ten udělá i \"mrtvolku\" :D

Tušila jsem, že se někdo ozve:D vím, že některým psům granule nejedou. Já tenhle problém naštěstí nemám.

U nás fungujou jako pamlsky sušený uši, nebo střívka sice to kapánek smrdí, ale když to má rááád. Mrtvolka se mě nepovedla naučit :(

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

:xvul

Původně zaslal: Petra XSI

Mrtvolka se mě nepovedla naučit :(

Jenom mrtvolka? Tobě se ho povedlo jako něco naučit? Náš je tak paličatej, že se nepovedlo vůbec nic. :D:aut

No umí takovou tu klasiku sedni, lehni, dej pac, přines, nesmíš...........pak ví co znamená pomalu, k noze, ke mě, zůstaň......ale to poslechne až když jemu se chce v tom je klasik jezevčík :bacha co zrovna Tobě mám povídat.

Jo a vlastně na slova: hip, hip se rozštěká........ale jestli je tahle dovednost k něčemu tím si nejsem jistá:roll

Odesláno

My krmíme psy odjakživa granulema a občas konzervama s obchoďáků + sem tam nějaký \"značkový\" pamlsky a k snídani granule s piškotama. Bejvalej jezevčík se dožil 17 a nynějšímu bude v květnu 16. Oba celej život po schodech atp. Tenhle má už zadní nohy horší - kloubní jamky :nevim

Odesláno

ten moj nema rad akurad maliny a hrozno a inač zožere všetko aj travu aj burginu ,sem tam nejaku mačku alebo kunu nepohrdne ani ježom ani holubom jednoducho čo mu neuteče alebo nedletí ma smolu:D

Odesláno

my našim pesanům kupujeme Friskies to dlabou jak divý a v rakousku jim bereme psí konzervy Rufus ty jsou 1250 gr a pak ještě malí konzervičky ale jméno nevím.... ale ty jim teda jdou jak divý....

Baruška kterou už nemáme ta dlabala všechno,to byla popelnice no spíš kontejner :D a co nám zůstalo její štěně Kača tak to je dáma,ta nejdřív vše vočuchá než to dá do huby ale k těm konzervám teda nečuchá to vyjede jak ďas.... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...