Chepp Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Dnes mi zacalo delat ze kdyz chci zavrit okno ridicovo tak to popojede 5cm a konec, a musim zmacnout znova, dojezd taky nefunguje ani nahoru a dolu, ale dolu to jde normalne ale automaticky dojezd ee. Takze resume: Dolu: OK Nahoru: Po 5cm se zastavim a musim zmacknout znovu Auto. Doje. dolu : KO Auto. Doje. nahoru: KO mate nejakou ideu? Projel sem asi 5 stránek ve vyhledavani a procetl co sem nasel ale nikdo se timto nezaobiral, takze zatim jdu kutit kazdy dobry napad me potesi, btw sice mam klimu, ale opravdu me nebavi zavirat ridicovo okinko 30sec a pri tom to tlacitko 10x zmacknout. Diky předem. [upravil dne 15/4/09 Chepp] Citovat
Chepp Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 tak uz nic, vyreseno, po rozebrani celych dveri sem jen tak ze srandy zavolal kolegovy do auta a ten mi rekl velmi jednoduchou vec, ze je potreba to resetnou v RJ oken, tzn: vyjet s oknem az na horu, zapnout zapalovani a aspon 10-20s podrzet spínač zavirání okínka nahoru, po 20 sec to bylo vse jako nové, proste ok... njn aspon sem si vcicne rozebral dvere. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 jj...nastavit dorazy oken :-) Citovat
Chepp Odesláno 18. duben 2009 Autor Odesláno 18. duben 2009 manual mam v nemcine, a opravdu kdyby mi ve skole netvrdily ze je to slovansky jakzyk tak bych si myslel ze jsou to eskymaci s nemcinou, protoze je to pro mne spanelska vesnice, aspon sem si treningove rozebral tapec poprve v zivote za 3min dole bez jedineho poniceni, kdo me prekona? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Němčina je slovanský jazyk???? Novinka...já myslel, že je to Germánšťina - odnož Keltšťiny atd... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.