Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze pilovy filtr na 405 stary model nedelaji?Anebo jo ja mam stary model s klimou tak by se mi pylovy filtr hodil.

Kdyztak mi napiste jestli nekdo vyte kde by se dal sehnat a za kolik.. DIKY.:)

Odesláno

impact: to zní víc než dobře. Otázkou ale je jestli tohle není jen nějaká náhrada s filtrem místo té původní mřížky a zda se to dá sehnat i u nás. V katalogu ND Peugeot jsem totiž pylový filtr u 306 nenašel.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Podařílo se už někomu vyřešit otázku, jaký pylový filtr by se dal dostat do 306? Jelikož mám v autě klimu, tak pylový filtr by byl asi lepší volba, než punčocha, kterou bych viděl jako poslední možnost.

Odesláno

Sice nemam 306, ale kdyz jsem videl ty fotky, tak me napadlo dat tam misto puncochy takovou tu \"vatu\" (nevim jak tomu filcu rikaji) co se dava na ty recyklacni digestore? Puncocha nezachyti pyl, ale tohle jo... Treba by to na to slo nejak natahnout...

Odesláno

Jeste mam jednu poznamku. Ti, co maji klimu to maji jednodussi.

Znate to, prijdou vedra, auto je nejlepe cerne barvy a jak do toho sednete otevrete vsechno co se otevrit da. A ted se dusite :-) a potrebujete vzduch zepredu. Pustite vetrak a krome prachu a seminek nejrozlicnejsich rostlin se na vas vali vzduch o teplote 90 °C. Primo z motoru. A ze navic nevoni taky vime. Anebo jste v kolone aut, vedro a motor se dost ohriva, sahary pracuji a vse se nasava prave timto otvorem. Ona je tam sice prepazka, ale ta toho moc nezachrani. Kdyby se to nekomu stavalo tak jako me, zkuste tam dat trubku a vyustit ji tam, kde mate sani, cili dopredu. I s tou puncochou.

Mejte se, berte to jako napad.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...