Guest avatar77 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 vule ve vodicich cepu prednich brzdovych trmenu resil tady nekdo tento problem?brzdy brzdi dobre,ale po nerovnostech ty plovouci trmeny trnci jak hovado!pokud ma s tim nekdo zkusenosti dik za info. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Jo mě to klepe taky, zatim jsem to vyřešil přimazáním vazelinou na brzdy, ale uplně dobrý to není. V prodeji by měli být nový čepy které jsou větší, pak se musí přestružit díra na správný rozměr Citovat
agresssor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 ja sem to tenkrat na svy 36 ce vyresil kompletni vymenou celejch trmenu ... a od te doby je to oka Citovat
Guest avatar77 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 tak dnes jsem to znovu zkoumal a napadla me jeste jedna vec......prokladam obr. oblozeni.nahore jsou takove perka u cidla. a ja ty pruzinky oddelal i s cidlem a asi to bude ono.ty perka podle me tu brzdovou tlamu asi napinaj.mlatit tam budou i ty desky pokud to tam neni.nac jineho by to tam bylo?co vy na to?kdo ma tyto desky nebo podobne at da vedet jak to je jestli to plni tento ucel,diky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.