paya Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Nemáte někdo zapojení konektorů v předních dveřích? abych věděl, co je co, který vývod co znamená? Citovat
Driver Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Minulý týden jsem s kamarádem opravoval kabely ve dveřích tak se kouknu jestli jsme nevyhodily popis toho konektoru co jsme si malovali. Ale dělali jsme to klasickou proměřovací metodou. Jinak jsem se divil, že mi ještě něco fungovalo, když jsem viděl ty přelámaný dráty, při opravě doporučuju sundat dveře, je k tomu potom víc než dobrý přístup. Citovat
klm16 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 no toto presne caka aj mna. ale ja som totalne znehodnotil tu koncovku. cize hladam novu, pripadne to prepojim priamo bez koncovky. nejake napady ?? ta schema by mi tiez pomohla Citovat
EXI.60 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ja se do toho taky budu pouštět.Bylo hned přesně poznat,kde je drát zlomenej,nebo si mesel za něj tahat,apod.? [upravil dne 15.4.2009 EXI.60] Citovat
AdrianH Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 ja som to tieš v piatok robil ale ten husi krk som nemusel rozriezat lebo pekne som ho natlačil dovnutra a mal som v haji len tri kable a nešli mi okna a teras perfekne Citovat
EXI.60 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: AdrianH ja som to tieš v piatok robil ale ten husi krk som nemusel rozriezat lebo pekne som ho natlačil dovnutra a mal som v haji len tri kable a nešli mi okna a teras perfekne bylo přesně hned poznat kterej máš zlomenej.bylo to vidět.mě blbnou draty k teploměru a na seřezování zrcátka.nevím kterej drat na co je a nechce se mi to pracně proměřovat... Citovat
Driver Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Tak jsem malůvku s popisem konektoru nenašel, asi zůstala u kamaráda v garáži. Jinak k ovládání zrcátka patřily ty tenčí dráty. Ten jeden gumový \"husí krk\" jsme taky jenom stáhli dovnitř jak píše AdrianH, bohužel u druhých dveří byl ten drát zlomený kus dál takže jsme tu gumu museli říznout, aby se nám to dobře letovalo. Citovat
klm16 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 ja tam mam 17 kablov musim nanovo pozapajat vsetky, ale najprv zhanam novu koncovku.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Probuh, a ten konektor co je na obrazku ste este pouzily ? Citovat
Driver Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Tomu konektoru nic není, akorát jsme rozřízli tu gumu, aby se dali naletovat kabely. Potom se to omotalo izolačkou. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Taky jsem to nedavno delal na kamaradově 306ce,,,kabely uplně jako na obrazku od drivera:autpolovina poškozená izolace a další vodiče uplně přerušeny....tady to inženýři z PSA moc nevygloumali:Ppač už je to moje druha 306ka co jsem tohle robil.....a shanet s kabelem v dobrem stavu je pekny ořišek,,,uplně nejhorší ale je,že ten kabelový svazek co vede od konektoru ze dveří,vede pod celou palubní deskou,u středového tunelu se větví do zadní časti k řj centralu a další čast vede od tunelu ke spolujezdcovým dveřím.....takže vytažení je docela pakarna... Ja to řešil pomocí štípaček,čokolady a elektrikařské izolepy...u konektoru se to v dostatečné delce ufiklo a propojilo čokoladou(metoda proměrování+metoda pokus omyl:D:D),ta se spolu s vodiči omotala a nacpala do sloupku,zadělat zaslepkou a hotovo.....jak radi Driver,lepší sundat dveře;)...good luck:papa Citovat
Maric Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Já mám na straně u řidiče konektory pryč a je to natvrdo spojené, a u spolujezdce jsem to jakž-takž opravil, ale při další poruše půjdou asi taky pryč. Jen se mi nedaří sehnat ty gumové průchodky ze starého modelu abych neměl holé dráty... U nás v Peugeotu je prý ani nikdy neměli. Citovat
Qcko Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ako to ze nemali??? Ja ked pridem do peugeotu, tak mi cez sevice box objednaju z auta kazdu skrutku a na dalsi den to tam mam:myslim Citovat
Driver Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár Taky jsem to nedavno delal na kamaradově 306ce,,,kabely uplně jako na obrazku od drivera:autpolovina poškozená izolace a další vodiče uplně přerušeny....tady to inženýři z PSA moc nevygloumali: No ono tam není asi co koumat, možná udělat takovou spojku mezi dveřma, která by měla konektory na obou stranách, výměna by potom byla jednoduchá. Jak jsem na ty kabely koukal tak bych řekl, že ta izolace na kabelech časem ztvrdne a zláme se. No a potom se ty holý dráty ohýbají natvrdo až se rychle zlámou. Kamarád mi ukazoval kabely co používá do modelů, se silikonovou izolací, ty by tam prý vydrželi daleko víc, jsou pružný a jen tak se nezlámou. Citovat
Guest DEEP Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár Taky jsem to nedavno delal na kamaradově 306ce,,,kabely uplně jako na obrazku od drivera:autpolovina poškozená izolace a další vodiče uplně přerušeny....tady to inženýři z PSA moc nevygloumali:Ppač už je to moje druha 306ka co jsem tohle robil.....a shanet s kabelem v dobrem stavu je pekny ořišek,,,uplně nejhorší ale je,že ten kabelový svazek co vede od konektoru ze dveří,vede pod celou palubní deskou,u středového tunelu se větví do zadní časti k řj centralu a další čast vede od tunelu ke spolujezdcovým dveřím.....takže vytažení je docela pakarna...: Musím sundat palubovku, když se chci dostat na kabelový svazek (který popisuješ), nebo to jde někudy pod palubovkou, třeba okolo motoru ventilátoru topení? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.