Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stretol ste sa už niekto zo závadou že motor po zohriatí zhasne. Po chvíli sa zase dá naštartovať a chvíľu ide?

Je to P405 SRi 1,9 motor DKZ XU9JAZ. Pôvodný majiteľ tvrdí že je to vadná riadiaca jednotka alebo hallov snímač. Mne sa to nezdá, skor by som typoval teplotné čidlo na vodnej skrinke.

[upravil dne 24/5/09 pastorek]

[upravil dne 19/6/09 pastorek]

Odesláno

Sú tu aj lepší majstri s väčšími skúsenosťami. Keby som to auto mal na dvore tak sa v ňom povrtám, poprehadzujem niečo z môjho a možno rozchodím. Lenže moje štrajkuje a pri 380000 km do neho nemienim strkať veľké prachy.

Toto, čo sa pýtam, mám možnosť kúpiť \"na diely\" ale je v lepšom stave ako moje. Tak keby s tým mal niekto skúsenosť čo tomu môže byť zoberiem súčiastku, kúpim auto a hneď na mieste opravím. (...a po ceste domov budem taký happpy že ho niekte výgúľam po kriepope :D )

• O 1 měsíc později...
Odesláno

kod 52: Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci. /Wiring, incorrect fuel, HO2S, exhaust leak, fuel pressure, injector control, EVAP canister, purge value, compression, air filter blocked, ignition system, ECM /

Takže by som odhadoval chyba lambda sondy- aspon u mna to tak bolo - po jej výmene je to ok.

Odesláno

Dík. Vymením lambdu a uvidíme. Teoreticky by to potom mohla byť i váha vzduchu lebo je otvorená a môže byť rozladená.

Zatiaľ dík. Keby to bolo ono tak nemusím ísť na zraz na Cliu. :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takže pokračujeme. Vymenená riadiaca jednotka, váha vzduchu, nová lambda sonda, nový hallov snímač, nové zapaľovacie káble a nové sviečky. No objavil sa nový problém. Motor začne šklbať a vynechávať od cca 3 000 otáčok. Robí to nielen v záťaži ale i na mieste. Nemáte s tým niekto skúsenosť?

• O 1 rok později...
Odesláno

NO tak skus tam dat tie stare sviecky co si mal......to sa stalo aj mne robil som generalku motora a dal som aj noves sviecky.. ngk a motor isiel horsie...a dal som ta tie stare a bolo to ...skus to ....!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...