plaky23 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 nazdar....nejaky chuj mi na parkovisku odrazil spetne zrkadlo,doma mam kupene nove komplet..ked som na to pozeral,bude chytene 3-srobmi...je to na vodicovej strane a potrebujem dat dole ten plastovy trojuholnik z vnutornej strany na dverach-za nim sa budu nachadzat sroby..a v tom je to-ten plast nechcem zlomit...nedaval ste to uz volado dole? Citovat
Slayer Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Já ho dával dolů nedávno..... Stačí podebrat prsty a vyloupnout. Je jen nastrčen v pryžových objímkach. Jde to snadno...... Citovat
plaky23 Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 ok..diky moc...dam vediet,ako som dopadol Citovat
stalmik Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Hlavně bacha na tu tesnici penu co semusi zapasovat do te diry ve dverich aby tam pak krz zrcatko netekla voda. Kdyz se da spatne a utahuje se to tak rupne ten horni uchyt na sroub. Zkusenost.... Bohuzel blba. Ted mam taky objednane nove tak uz si dam pozor.. Jinak na te vymene nic zaludneho neni. Citovat
Queequeg Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Zdravím, mám podobný problém, nějaká dobrá duše mě urazila obě zpětná zrcátka! Už mám origoš fungl nové, ale nevím jak rozpojit ty staré od elektriky a zapojit ty nové..?? Peugeot 406 2.0 HDI 80Kw r.v 2002 Citovat
Guest servisman Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 pokud sundáváš zrcátko tak z něj je kousek káblíku a konektor tak se jen rozpojí,je drobet zastrčen ve dveřích . [upravil dne 18/4/09 honza406] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Kdyby někdo sundával jenom sklo, tak pozor. Já ho tam měl dlouho a nějak ty úchyty ztvrdli a prasklo to Asi jsem měl mooooc velkou sílu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.