Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar....nejaky chuj mi na parkovisku odrazil spetne zrkadlo,doma mam kupene nove komplet..ked som na to pozeral,bude chytene 3-srobmi...je to na vodicovej strane a potrebujem dat dole ten plastovy trojuholnik z vnutornej strany na dverach-za nim sa budu nachadzat sroby..a v tom je to-ten plast nechcem zlomit...nedaval ste to uz volado dole? :myslim

Odesláno

Hlavně bacha na tu tesnici penu co semusi zapasovat do te diry ve dverich aby tam pak krz zrcatko netekla voda. Kdyz se da spatne a utahuje se to tak rupne ten horni uchyt na sroub. Zkusenost.... Bohuzel blba. Ted mam taky objednane nove tak uz si dam pozor.. Jinak na te vymene nic zaludneho neni.

Odesláno

Zdravím, mám podobný problém, nějaká dobrá duše mě urazila obě zpětná zrcátka! Už mám origoš fungl nové, ale nevím jak rozpojit ty staré od elektriky a zapojit ty nové..??

Peugeot 406 2.0 HDI 80Kw r.v 2002

Guest servisman
Odesláno

pokud sundáváš zrcátko tak z něj je kousek káblíku a konektor tak se jen rozpojí,je drobet zastrčen ve dveřích .

[upravil dne 18/4/09 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...