Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jako Kujone sry ale ono 406ta se seriovejma brzdama taky nejak zvlast moc dobre nebrzdi.... V tom mam zkusenost zase ja..... Jako i ta nase 306ka brzdi lip nez to moje. Ale to bude asi tim ze tam sou brzdy z xsi-cka:D

Odesláno

Tak dneska jsem byl v servisu a auto je cajk, zadek nalakovanej tak už jen sehnat přední nárazník a nechat nalakovat:) jen jsem neměl foťák a mobil byl vybitej... no a čekám na papír od úvěrovky a možu si jet pro auto:P tak doufám že příští týden to klapne:)

Odesláno

nestíhám to, jinak bych jel:) V pátek večer dojedu ze Žamberka z práce, navštívím manželku a v sobotu se budu chystat na Sensation White:P

Odesláno

Rozkoš jsem chtěl za každou cenu a Milovice byly taky v plánu, ale v sobotu přesně v 00:10hod. jsem se při návratu ze služebky tak trochu vymázl.....

Služebák půjde do šrotu a já naštěstí jen potlučenej a zlomenou nohu

post-0-14109607330926_thumb.jpg

Odesláno

Nene... Chcalo jak sv*ně a v zatáčce mi tam vlítla srna... Mrcha jedna to přežila a já to omotal kolem stromu:bojim Příště ji sejmu a bude....

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Nene... Chcalo jak sv*ně a v zatáčce mi tam vlítla srna... Mrcha jedna to přežila a já to omotal kolem stromu:bojim Příště ji sejmu a bude....

Pokud jí příště sejmeš, může to pro obě dvě strany dopadnout i hůř:

pozitivum - srna pravděpodobně nepřežije

negativum - zvíře v kabině auta udělá pěknou paseku a řekl bych, že by ta Fóbie dopadla ještě mnohem hůř

[upravil dne 1/6/2009 Medvěd]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...