kujon106 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Kujon doma hraje extraligu, v brně spíše okresní přebor :D Né, joke, v Brně skoro nepiju Nicméně kluci, za chvilku jdu na megapárty - kámoš 30, druhej 25 a kámoška 18. Navíc dneska jsem završil komplet všechny zkoušky na VUT v Brně za 5 let - už jen diplomka a státnice. Co z toho vyplývá? Že střízlivej určitě nebudu
agresssor Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 On uz zadny jatra mit nemuze jinak nechapu jak je mozny ze takhle muze nekdo chlastat:D
Lentilka Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 abys to přežil:D tolik radosti najednou...
Lentilka Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 Agresssor: si zkoušel s tím tvým traktorem ujet R36 jo?
agresssor Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: Lentilka Agresssor: si zkoušel s tím tvým traktorem ujet R36 jo? Ti dam traktorem :D:D:D:D:D nooo neco takoveho ale nesli po me
kujon106 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Tak 3 fotečky za všechny, ze včera Myslím že se to opravdu vydařilo
Petra XSI Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Kujone Ty mě nikdy nezklameš, ta lednicová fotka je perfektní..........jen se divím, že tam nejsi zalezlej Ty:aut:D
Béďa Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 jeste ze je Pavel tak hubenej, ty by ses tam nevesel.. :D
kujon106 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 To je pravda, já sem taková hrana, že bych neprolez těma dvířkama :D
agresssor Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 ta posledni fotka je dobra spravny a slusny clovek chodi domu az za svetla a tobe se to dari
kujon106 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: agresssor ta posledni fotka je dobra spravny a slusny clovek chodi domu az za svetla a tobe se to dari To jsem minule, Vojto, v alkoholovém rozpoložení vymslel geniální věc - nechtělo se mi jít po tmě od kámoše z chaty, tak sem podumal a přišel na to, že když půjdu až ráno, tak už si nebudu muset svítit mobilem :D
agresssor Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: agresssor ta posledni fotka je dobra spravny a slusny clovek chodi domu az za svetla a tobe se to dari To jsem minule, Vojto, v alkoholovém rozpoložení vymslel geniální věc - nechtělo se mi jít po tmě od kámoše z chaty, tak sem podumal a přišel na to, že když půjdu až ráno, tak už si nebudu muset svítit mobilem :D Hmm panecku kdo by to byl rek preci jen je to jednodussi ze . Az budu mit volnej vikend tak me cekej
alien Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 TAk zitra se pustim do hektickyho dokoncovani auta tak, abych s nim mohl jet uz domu po svych, už aby to bylo, chudáček :-(
kujon106 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Tož když se předchozí fotečky líbily, tak ještě nějaký přihodim Aneb já za sklenicí :D Já, když mi čumí pípa z huby :D ( to se vážně takhle povedlo vyfotit, žádná manipulace či přípravy) No a zase klasicky z zajetí bab no.1 No.2 And no.3.
agresssor Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 No jo to je ten bozsky studentsky zivot :D:D:D:D:D:D:D Ale Kujone zavidim ti to ....
Petra XSI Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Ty jsi dobrej kalič..........jsem zvědavá jestli tenhle božskej studentskej život povedeš i po studiích:aut Mě se nejvíc líbí ta předposlední......ale na poslední vypadáš zas jak opička:D:D:D
Recommended Posts