Petra XSI Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Merlose place ccccccc co takový BH 902 10 a Dylan se svojí vlnou na hlavě, A team mi něco říká a to ostatní vůbec..........teda až na Chucka Norrise.........ten dokáže nemožný
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Slzy Chucka Norise leci rakovinu, jen skoda ze Chuck Noris neplace:D
Petra XSI Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 :D Ty vtipy o něm miluju........ Jakože Chuck je první člověk co porazil v tenise betonovou stěnu....nebo, že Chuck napočítal do nekonečna.......a to hned dvakrát!
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 A nebo: Normalni lidi spi s pistoli pod polstarem, Ale Chuck noris spi s polstarem pod pistoli
punkac Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 jj mac gyver, co za pomocí nožíku ze švajcu a buď kýblu hnoje nebo leštidla na parkety udělal v každém díle několik bomb o síle 50kilo tun To byl fakt borec, dodnes si pamatuju první pilotní díl, ale s přibývajícímy díly už to stálo za prd Škoda, že si macgyver nezahrál buď po boku nebo proti Chuckovi ještě by mohl mít jeden na svý straně kita mluvící fáro, nebo tu dodge převlíkací viper nebo ten vrtulník ps: melrous plejs, 90210, A tým jsem fakt nežral přišlo mi to hodně o hovně to už radši dallas s obživlým boby ewingem
s1600 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Dneska dorazily slickyyyy..mam radost..navic jsem poridil korekcni tuzku..o vikendu na to vlitnu a udelam celolak..a cekae me jeste lepeni lemu,ktery uz pomalu odpadavaji..
agresssor Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: punkac jj mac gyver, co za pomocí nožíku ze švajcu a buď kýblu hnoje nebo leštidla na parkety udělal v každém díle několik bomb o síle 50kilo tun To byl fakt borec, dodnes si pamatuju první pilotní díl, ale s přibývajícímy díly už to stálo za prd Škoda, že si macgyver nezahrál buď po boku nebo proti Chuckovi ještě by mohl mít jeden na svý straně kita mluvící fáro, nebo tu dodge převlíkací viper nebo ten vrtulník ps: melrous plejs, 90210, A tým jsem fakt nežral přišlo mi to hodně o hovně to už radši dallas s obživlým boby ewingem k tomu jen : z 10 patra pad sroubek a na zem dopadne bagr jaky je duvod? v 5 patre bydli macgyver
jiri106xs Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 to agre: Chuck Norris už je dávno posmrti........... jen se mu to smrtka bojí říct:D
Ondřík106s Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 106ka s krásnou barvou karosirie na prodej:papa http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=639&record=6921
kujon106 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: Ondřík106s 106ka s krásnou barvou karosirie na prodej:papa http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu=639&record=6921 Heh, viděls řidičův C sloupek? Za tyhle peníze, v tomhle stavu, s timhle motorem = absolutně neprodejné.
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 To je fakt,je to docela zkroucenina,možná na díly:D
agresssor Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Az na to ze je zborena tak jinak vypada docela pekne . Jinak opet neco o chuckovi : Když je člověk v nebezpečí, přijde ho zachránit anděl strážný. Když je v nebezpečí anděl, přichází Chuck Norris. Chuck Norris umí dělit nulou.....
Ladis8 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Jé nechce jí někdo koupit a rozprodat na díly?? mě by se z ní hodilo věcííí
alien Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 když jsme u toho chucka: víte co udělá dům, když ho chce jednou takhle večer otevírat opilý chuck klíčky od auta? Nastartuje !
kujon106 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Mně se nejvíc líbilo to - \"Když jde bubák v noci spát, tak se podívá pod postel, jestli tam není Chuck Norris\" :D :D [upravil dne 5.6.09 kujon106]
Recommended Posts