Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Merlose place ccccccc co takový BH 902 10 a Dylan se svojí vlnou na hlavě, A team mi něco říká a to ostatní vůbec..........teda až na Chucka Norrise.........ten dokáže nemožný:roker

Odesláno

:D:D Ty vtipy o něm miluju........

Jakože Chuck je první člověk co porazil v tenise betonovou stěnu....nebo, že Chuck napočítal do nekonečna.......a to hned dvakrát!:D

Odesláno

jj mac gyver, co za pomocí nožíku ze švajcu a buď kýblu hnoje nebo leštidla na parkety udělal v každém díle několik bomb o síle 50kilo tun :D To byl fakt borec, dodnes si pamatuju první pilotní díl, ale s přibývajícímy díly už to stálo za prd

Škoda, že si macgyver nezahrál buď po boku nebo proti Chuckovi

ještě by mohl mít jeden na svý straně kita mluvící fáro, nebo tu dodge převlíkací viper nebo ten vrtulník

ps: melrous plejs, 90210, A tým jsem fakt nežral přišlo mi to hodně o hovně to už radši dallas s obživlým boby ewingem :D

Odesláno

Dneska dorazily slickyyyy..mam radost..navic jsem poridil korekcni tuzku..o vikendu na to vlitnu a udelam celolak..a cekae me jeste lepeni lemu,ktery uz pomalu odpadavaji..:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: punkac

jj mac gyver, co za pomocí nožíku ze švajcu a buď kýblu hnoje nebo leštidla na parkety udělal v každém díle několik bomb o síle 50kilo tun :D To byl fakt borec, dodnes si pamatuju první pilotní díl, ale s přibývajícímy díly už to stálo za prd

Škoda, že si macgyver nezahrál buď po boku nebo proti Chuckovi

ještě by mohl mít jeden na svý straně kita mluvící fáro, nebo tu dodge převlíkací viper nebo ten vrtulník

ps: melrous plejs, 90210, A tým jsem fakt nežral přišlo mi to hodně o hovně to už radši dallas s obživlým boby ewingem :D

k tomu jen : z 10 patra pad sroubek a na zem dopadne bagr jaky je duvod?

v 5 patre bydli macgyver :D

Odesláno

Az na to ze je zborena tak jinak vypada docela pekne :). Jinak opet neco o chuckovi :D:

Když je člověk v nebezpečí, přijde ho zachránit anděl strážný. Když je v nebezpečí anděl, přichází Chuck Norris.

Chuck Norris umí dělit nulou.....

Odesláno

když jsme u toho chucka: víte co udělá dům, když ho chce jednou takhle večer otevírat opilý chuck klíčky od auta? Nastartuje !

Odesláno

Mně se nejvíc líbilo to - \"Když jde bubák v noci spát, tak se podívá pod postel, jestli tam není Chuck Norris\" :D :D :D :D :D

[upravil dne 5.6.09 kujon106]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...