Lentilka Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 no už tu máme sekci s fotkama našich miláčků i s našema fotkama ale když se chce jen tak někdo s něčím svěřit nebo tak něco tak na to tu nic nemáme... kdyby se vás našlo víc, kteří budete proti tomuto vláknu tak ho smažem... no jinak by mě zajmalo jak ste dopadli na Velikonoce... já jsem si udělal výlet na kole s kamarádem, ujeli sme 100km a pak s jeho segrou sem jel ještě na brusle a to sme si dali ještě 10km tak jsem unavenej jak prase... prdel mě z toho kola bolí jak svi.. posledních 30km jsem si na sedlo nesedl:D [upravil dne 13.4.2009 Lentilka] [upravil dne 24.4.2009 Lentilka] [upravil dne 1.5.2009 Lentilka]
kujon106 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Tak já aktuálně celej víkend nedělal skoro nic Takže pouze jedna perlička z hospody, aneb jak u nás pijou holky :-) a auto_momentka :-)
Lentilka Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 tohle jsem zkoušel kdysi s pivem, předtím půllitra havany s kolou jedno pivko, a pak dvě tímto stylem, a odpadl jsem:D pak mě vyhodili z intru:D
Black Joe Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 To já celý víkend jezdil na kole do přírody,ale 100 km to nebylo, v sobotu jsem byl v té Příbrami.
Lentilka Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 medvěd: to je pro všechny, já chtěl něco pro nás:)
Medvěd Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Nechápu - asi jsem blbej. Tenhle klub je pro všechny a nikdy se tu žádné \"kastování\" (pro koho co je) nepěstovalo - pokud 106káři jsou něco jiného než ostatní \"pleps\", pak by to chtělo pojmout jaksi šířeji .... [upravil dne 13/4/2009 Medvěd]
Lentilka Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 ale to jsem říct nechtěl že se tu distancujeme;) já třeba skoro nikam jinam nechodím, a nejvíc lidí \"znám\" ze sekce 106... a přijde mi zbytečný kvuli každý prkotině co má někdo na srdci zakládat nový vlákno...
plaz Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 no ja jsem byl dopoledne na prochazce v dentrologicke zahrade a odpo na bruslich asi tak tech dvacek kilasku jsem spokojen a prijemne unaven jo a vcera byla sauna parada no a navsteva rodicu uf
kujon106 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Já jsem pro, aby tady tohle téma bylo Nic proti normálnímu pokecu, ale do 106 sekce chodí víceméně pouze mladší lidé, kteří se už víceméně znají. A tak mohou klidně postnou fotky kupříkladu z víkendové hospody, kde se řádně zpumprdlíkovali a dělali vylomeniny bez toho, aby je starší, moudřejší, ale v tomto ohledu také mnohdy nudnější, zbylá část peugeot klubu, zatracovala
plaz Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 ja jsem pro kazdou srandu a vylomeninu a zrovna nejmladsi asi nejsem a chovam se dost casto jako pubertak uffff
KeiTynka Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Tak na mě si včera ale vůůůůbec nikdo nevzpomněl.... Nevím, jestli to je dobře nebo špatně, každopádně mě aspoň nic nebolí. Jo a tady je jedna fotečka z nedělního pochodu kolem Máchova jezera, který jsme s kámoškou úspěšně absolvovaly...
Béďa Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 jen nezapomente ze i zde plati PRAVIDLA FORA, takze pokud se to tady nejak zvrhne tak zakrocime..
s1600 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Ja jsem pro toto vlakno,a hned proto pridam komentar-vcera,lezic na zahrade s drahou polovickou padlo rozhodnuti,ze absolvujeme vylet do nedalekeho zatopeneho lomu.Byla nam poskytnuta navigace(nikdy jsem tam nebyl) a mohli jsme vyrazit,bohuzel navigace nas zavedla do poli,do ted to nechapu,cil vyznacila uprostred niceho,po lomu ani pamatky.Aby toho nebylo malo,tak v nadrzi toho tez moc nezbylo,tim padem jsme se strachovali,abychom vubec dojeli na bezinu.Nakonec vsechno dobre dopadlo,auto prezilo i jizdu pres par polnacek a navigace si vyslechla nemalo nehezkych jmen...
jakub106GTI Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 dost slušnej obrázek na tričku kamošky:) vypadá to že má nějakou zajímavou kérku:D:D:D Bed\'o co pak tě napadlo když jsi se podíval na tu fotku že by se to mělo zvrhnout?
s1600 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: jakub106GTI dost slušnej obrázek na tričku kamošky:) vypadá to že má nějakou zajímavou kérku:D:D Bed\'o co pak tě napadlo když jsi se podíval na tu fotku že by se to mělo zvrhnout? ukazte,Keytinko..
kujon106 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Hehe, s benzínem jsem měl taky trable :-) V sobotu jsem jel tankovat a fakt sem se obával že nedojedu ani na benzínu, neb po nastartování ta ručička padla cca 1-2mm pod absolutní konec rezervy ale dojel sem
Recommended Posts