cimi Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Dnes se mi objevilo toto hlášení a rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru. Stalo se to za jízdy kdy jsem motor vytočil asi do 3500ot/min. A ted pořád svítí jak nastartuji, nevíte co to může asi být? V překladu to znamená nějaké znečištění ale čeho to nevím. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 co se v motoru stalo,že vyskočila ta kontrolka,ti řeknou na diagnostice v pežotu...jinak to může být nějaké pitomé čidlo a hned píše ,,antipolution....ta kontrolka po pár nastartování sama zhasne (jestli půjde motor jinak normálně) [upravil dne 13/4/09 ozzy1956] Citovat
carbik Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Poprve se mi zobrazilo toto hlaseni za jizdy, jen to pisklo, auto skublo a dal nic. Asi 3 mesice. Mel jsem tehdy natankovanou levnou naftu u pumpy, kam obvykle nejezdim. Rekl jsem si, ze by to mohlo byt tim znecistenim paliva a uz jsem tam nebral. Podruhe, kdy se rozsvitilo toto hlaseni motor vypnul a uz jsem nenastartoval. A pricina byla tato: Regulator tlaku paliva byl zaseknuty, \"rozhybali ho elektronicky\" - cituji. Pro jistotu navrhli vymenit palivovy filtr (cca 1600,- bez DPH) a vycistit palivovy okruh. Cela sranda i s kontrolou akumulatoru - pritahl jsem to na lane uplne vybite a diagnostikou 5100,- s DPH. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.