Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Snad to jsou oni. Podle mě to pro představu stačí. Rozhodně to není nejhůře udělané. :)

32453046590.jpg

co?tak tady se mi vubec nelibi,doufam ze budou hezci.Navic tady vypadaji ze to jsou tak 15tky.To jsi tady tu fotku ani nemel davat-vypadaji hrozne.

[upravil dne 13/4/09 brslen]

Odesláno

kola jsou doma,az budou na aute dam foto.Jinak se mi libi,ale otazka je jak budou sedet na 406tce.Ty stredici krouzky mi neposlali nebo to je nekde nalisovane apod.?Diky

Odesláno

Mali by byť buď osobitne alebo ich už vložili do kolesa. Pozri sa z vnútornej strany kolesa do stredovej diery, mal by tam byť krúžok cca 1cm šírka. Ak tam nie je ešte je možnosť, že máš v kolese presnú dieru 65,1mm, potom krúžok nepotrebuješ. Ak nie je pravda ani jedno ani druhé potom to reklamuj, musia ti dodať aj krúžky. Inak tie krúžky sa nelisujú, idú vybrať aj vložiť rukou. Pri vyvažovaní ich bežne vyberajú.

[upravil dne 15.4.2009 AnotherOne]

Odesláno

Podívej se na vnitřek středového osazení,tam by měli být kroužky....zkoušel jsi to dávat na auto?Třeba to má díru na Peugeot (65,1)

Odesláno

jeste jsem nemel cas s tim cokoliv delat jen jsem to rychle prohlednul.Do pneuservisu se chystam v patek pokud dorazi gumy.Psali mi pri objednavce ze srouby a krouzky jsou soucasti.

Odesláno
Původně zaslal: PeugeotHDi

Původně zaslal: AnotherOne

Tie krúžky sú plastové a ja ich mám dokonca krikľavo žlté takže by si mal jednoducho zistiť či tam sú alebo nie :D

Plastove? :o Ja mam ocelove....

V podstate je to jedno, ide len o to nasadiť koleso presne na stred.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...