Y2K Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: El-Chio A pivko kludne, mozeme dat niekedy zraz na Zelenej vode nech ti mozem tu karu obzret v prijemnom prostredi ak tam nebude zrovna nejaky fest Jo, dobry napad...ved hadam este dohodneme. Citovat
Vojtěšek Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Tak možem založit téma \"LPG do Coupe\", ať každý řekne, co si o tom myslí.. ale čekám spíš názory typu: to sas zbláznil, ne? :-D Citovat
Y2K Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: Vojtěšek Tak možem založit téma \"LPG do Coupe\", ať každý řekne, co si o tom myslí.. ale čekám spíš názory typu: to sas zbláznil, ne? :-D Obavam sa ze presne tak to aj bude Citovat
kupák Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Vojtěšek Tak možem založit téma \"LPG do Coupe\", ať každý řekne, co si o tom myslí.. ale čekám spíš názory typu: to sas zbláznil, ne? :-D Obavam sa ze presne tak to aj bude Bať, bať, ogare... Citovat
Jayman Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Plyn..??....V-Power a Carreru 100, aby to letelo Auto se Ti za penizky navic odvdeci lepsim vykonem a klidnejsim chodem,nez na plyn:super A coupe je o pozitku z jizdy, ne na z bodu A do B:) Citovat
Y2K Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: Jayman Plyn..??....V-Power a Carreru 100, aby to letelo Auto se Ti za penizky navic odvdeci lepsim vykonem a klidnejsim chodem,nez na plyn:super A coupe je o pozitku z jizdy, ne na z bodu A do B:) :potlesk:potlesk [upravil dne 22.4.2009 Y2K] Citovat
MirasCC Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: Y2K PS: Asi by sme mali skoncit...zacina sa to zas uberat \"tym\" smerom A můžeme hádat dvakrát, kdo s tím zase začal. Takže tě důrazně prosím. Uklidni se a odpusť si pro příště svoje rádobyvtipné poznámky. Citovat
Vojtěšek Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Tak já enom napíšu proč sem pořídil právě tady to. Potřeboval jsem neco na jizdu \"z bodu A do B\" ale nechtěl sem jezdit ve fabii jak jouda, takže jsem měl tyto možnosti: 1. kupit dvě auta = blbost, na to nemám 2. kupit třeba ten třílitr - na kažodenní jezdění do práce to fakt nende, náklady sem si počítal... 3. kupit 2,0 s LPG - pro mna ideální případ, protože 406 coupé je jedno z nejkrásnějších ojetých aut, co de za tu cenu sehnat. Nemyslím si že coupe je enom o požitku z jízdy (o požitku z jízdy by mohl byt spíš nejaký kabriolet), pro mna je to hlavně o stylu, no a když sa teda budu chtět projet, tak tam ten V-Power naleju, vypnu plyn (ano to opravdu jde!) a frčím asi už je to tu takže kdo by sa eště chtěl bavit o plynu, tož možem udělat to nové téma! Citovat
Jayman Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Tak se o Tvych zkusenostech s plynem nic nedozvim,na tehle strankach asi neni dovoleno bavit se o libovolnych tematech... Skoda,treba najdeme nekde jinde prostor k volne diskuzi He,zakazovat nekomu se bavit na nejake tema mi prijde dvacet let zpatecnicky.... WHATEVER.... Citovat
genzer Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 vlezte na chat,tam muzete rozebirat,co chcete,tohle tema plyn do auta se tu uz resil mnohokrat;) Citovat
MirasCC Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Jayman a všichni ostatní, kteří by chtěli ještě kdy zavádět diskuzi na tohle téma: V první řadě doporučuji prostudovat si Pravidla fóra! Konkrétně: Bod č.2 - už se to tu řešilo milionkrát a pokaždý to dopadne stejně. Odmítám to číst furt dokonečka! Bod č.9 - ať to začíná, jak to začíná, ve flame se to pokaždý zvrhne. Coupé je auto jako každý jiný. Pokud se do toho někdo rozhodne lejt rostlinej olej, je to jeho boj a nám všem to může bejt šumák. Žádnou další diskuzi na téma zda cosi (plyn, nafta, benzín) do Coupé patří či ne tu už nechci vidět. Citovat
Guest Michaela Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: Vojtěšek No oproti tvojemu je to moje docela šunka, snad ten odkaz pojede: http://imb.lide.cz/big/49ED9044D59C0A7B6B0F0200.jpg?#61924280 Koukala jsem na tu fotečku co jsi tam dal a jsem toho názoru že prostě všechny coupátka jsou krásné ale je škoda že jsi tam nedal víc foteček. Citovat
Jayman Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Jasné, už jsem jak ryba :D:D Lepší nemluvit vůbec,než aby náhodou došlo k výměně názorů a \"plamenům\", kam by to pak spělo,že? ..k banu...a pak už se nedozvím vůbec nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.