Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Poděkování - 406 coupe

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

A pivko kludne, mozeme dat niekedy zraz na Zelenej vode nech ti mozem tu karu obzret v prijemnom prostredi ak tam nebude zrovna nejaky fest :D

Jo, dobry napad...ved hadam este dohodneme.

Odesláno
Původně zaslal: Vojtěšek

Tak možem založit téma \"LPG do Coupe\", ať každý řekne, co si o tom myslí.. ale čekám spíš názory typu: to sas zbláznil, ne? :-D

Obavam sa ze presne tak to aj bude :D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: Vojtěšek

Tak možem založit téma \"LPG do Coupe\", ať každý řekne, co si o tom myslí.. ale čekám spíš názory typu: to sas zbláznil, ne? :-D

Obavam sa ze presne tak to aj bude :D

Bať, bať, ogare...

Odesláno

Plyn..??....V-Power a Carreru 100, aby to letelo :)

Auto se Ti za penizky navic odvdeci lepsim vykonem

a klidnejsim chodem,nez na plyn:super

A coupe je o pozitku z jizdy, ne na z bodu A do B:)

Odesláno
Původně zaslal: Jayman

Plyn..??....V-Power a Carreru 100, aby to letelo :)

Auto se Ti za penizky navic odvdeci lepsim vykonem

a klidnejsim chodem,nez na plyn:super

A coupe je o pozitku z jizdy, ne na z bodu A do B:)

:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 22.4.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

PS: Asi by sme mali skoncit...zacina sa to zas uberat \"tym\" smerom :D

A můžeme hádat dvakrát, kdo s tím zase začal. Takže tě důrazně prosím. Uklidni se a odpusť si pro příště svoje rádobyvtipné poznámky.

Odesláno

Tak já enom napíšu proč sem pořídil právě tady to. Potřeboval jsem neco na jizdu \"z bodu A do B\" ale nechtěl sem jezdit ve fabii jak jouda, takže jsem měl tyto možnosti:

1. kupit dvě auta = blbost, na to nemám

2. kupit třeba ten třílitr - na kažodenní jezdění do práce to fakt nende, náklady sem si počítal...

3. kupit 2,0 s LPG - pro mna ideální případ, protože 406 coupé je jedno z nejkrásnějších ojetých aut, co de za tu cenu sehnat.

Nemyslím si že coupe je enom o požitku z jízdy (o požitku z jízdy by mohl byt spíš nejaký kabriolet), pro mna je to hlavně o stylu, no a když sa teda budu chtět projet, tak tam ten V-Power naleju, vypnu plyn (ano to opravdu jde!) a frčím :) asi už je to tu :xvul takže kdo by sa eště chtěl bavit o plynu, tož možem udělat to nové téma!

Odesláno

Tak se o Tvych zkusenostech s plynem nic nedozvim,na tehle strankach asi neni dovoleno bavit se o libovolnych tematech...

Skoda,treba najdeme nekde jinde prostor k volne diskuzi :)

He,zakazovat nekomu se bavit na nejake tema mi prijde dvacet let zpatecnicky....

WHATEVER....

Odesláno

Jayman a všichni ostatní, kteří by chtěli ještě kdy zavádět diskuzi na tohle téma:

V první řadě doporučuji prostudovat si Pravidla fóra!

Konkrétně:

Bod č.2 - už se to tu řešilo milionkrát a pokaždý to dopadne stejně. Odmítám to číst furt dokonečka!

Bod č.9 - ať to začíná, jak to začíná, ve flame se to pokaždý zvrhne.

Coupé je auto jako každý jiný. Pokud se do toho někdo rozhodne lejt rostlinej olej, je to jeho boj a nám všem to může bejt šumák.

Žádnou další diskuzi na téma zda cosi (plyn, nafta, benzín) do Coupé patří či ne tu už nechci vidět.

Odesláno

Jasné, už jsem jak ryba :D:D:D

Lepší nemluvit vůbec,než aby náhodou došlo k výměně názorů a \"plamenům\",

kam by to pak spělo,že? :)..k banu...a pak už se nedozvím vůbec nic :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...