Kuba 306 S16 Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 No taky bych ji tam nejradsi nedaval..Ale za oknem by to pro pany policajty nebylo zrovna to nejlepsi:D:D: Citovat
309GT Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Myslim že v našich případech by to bylo úplně jedno:D Citovat
KingSpade Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 hele..a co takhle tu malou nalepovací SPZku? Citovat
kopr Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 vipada to pekne jaky svetla jsi nakonec vybral ? Citovat
KingSpade Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: 309GT To je pak ještě větší průser:bojim proč myslíš? Citovat
cechic Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 tenhle podvozek sem měl i na mém minulím autě golf II gti (KW var.2 ) a povolit matice byl porod,ale metodou pokus omyl sme zjistili že když nemáš origo klíč tak na to funguje utahovák na hasičský hadice...jinak mazat a mazat jinak masakr.jinak auto krásný :-D Citovat
AKCZ Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: cechic tenhle podvozek sem měl i na mém minulím autě golf II gti (KW var.2 ) a povolit matice byl porod,ale metodou pokus omyl sme zjistili že když nemáš origo klíč tak na to funguje utahovák na hasičský hadice...jinak mazat a mazat jinak masakr.jinak auto krásný :-D To si mel Inox nebo Basic? A jezdil si i zimu? Citovat
AKCZ Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: Kuba 306 S16 Tak matky uz jsou vyrobeny, akorat ze udelal vsechny 4 stejny a ne 2 normalni a 2 jednoduchy na zajisteni, ale to nicemu nevadi, tak je dam proti sobe:super...Jinak cena byla takova, ze jsem mu za to zavaril vejfuk na aute:D:D Nevypadaj vubec zle jen bych cekal nejake zoubky nebo neco abys to mohl za neco otacet na aute.. nebo to nebudes resit a nastavis jen jednou se stahovakem pruzin? ... btw. vyfuk mu asi nezavarim ale pokud budou vyhovovat tak at nezapomene jak je delal.. az me prijde KWcko budu nad nimi premyslet.. Citovat
309GT Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: KingSpade Původně zaslal: 309GT To je pak ještě větší průser:bojim proč myslíš? Nesmí být,nemá požadovanou velikost,reflexní znaky,stejné písmo....pak se to bere jako když by jsi jí neměl a je za to flastr jako prase.... Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: Kuba 306 S16 Tak matky uz jsou vyrobeny, akorat ze udelal vsechny 4 stejny a ne 2 normalni a 2 jednoduchy na zajisteni, ale to nicemu nevadi, tak je dam proti sobe:super...Jinak cena byla takova, ze jsem mu za to zavaril vejfuk na aute:D:D Nevypadaj vubec zle jen bych cekal nejake zoubky nebo neco abys to mohl za neco otacet na aute.. nebo to nebudes resit a nastavis jen jednou se stahovakem pruzin? ... btw. vyfuk mu asi nezavarim ale pokud budou vyhovovat tak at nezapomene jak je delal.. az me prijde KWcko budu nad nimi premyslet.. Vypadaj hezky, docela jsem koukal, kdyz mi je daval:D..No on dela jen na soustruhu, takze ty drazky by mi ani neudelal, ale ja jsem je stejnak ani nechtel delat, protoze k nim nemam klic..ale oni na zavit pasujou dobre, jde s nima lehko otacet, tak ani klic neni potreba, jen je dotahnu proti sobe asi hasakem, aby se nepovolovali..A jen nastavim vejsku takovou jak tam byla a hejbat s ni uz nebudu, a k tomu ani stahovak pruzin neni potreba,vychazi to akorat:papa..Hlavne to musim poradne promazat:D Jo a jinak tu vyrobu zvladne kazdej lepsi soustruznik, je tam klasickej metrickej zavit..Tady byla vyhoda ze on ma CNC masinu:D Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: kopr vipada to pekne jaky svetla jsi nakonec vybral ? Díky:D..NO svetla jsem vybral ty o kterejch jsem uz tady psal..Tady je foto z trosku jinyho uhlu. Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: KingSpade Původně zaslal: 309GT To je pak ještě větší průser:bojim proč myslíš? Nesmí být,nemá požadovanou velikost,reflexní znaky,stejné písmo....pak se to bere jako když by jsi jí neměl a je za to flastr jako prase.... Presne tak:D:D Citovat
Dopiťák Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 naraznik vypada na fotce:super skoda tam tu znacku davat Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Diky:DNo taky bych ji tam nejradsi nedaval, ale znas to:myslim Citovat
Dopiťák Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 mno zatim ne ale budu to znat taky me to ceka az se pustim po motoru do kastle..ale premejslel sem o te nalepovaci...ale kdyz je to takovej pruser budu to muse vymyslet jinak .. Citovat
oni Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 cim si teda strikal tu cernou listou,vypadato jako plast.. super.. ty znacky taky skoda... Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 No ta znacka me stve, ale co se da delat... Strikal jsem ji obyc matnym cernym sprejem za stovku:D,nabizel mi jeste sprej primo na narazniky,kterej vytvari takovou tu strukturu co ma obyc naraznik, ale ten jsem nechtel, protoze tu listu jsem predtim zbrousil do hladka a vzal plnicem:papa Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 Tak ted akorat dorazily novy svetla, vypadaj paradne:D:D a de se montovat, za chvili dam foto na aute:papa..sorry za kvalitu, je to foceny mobilem:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.