Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

Odesláno

tenhle podvozek sem měl i na mém minulím autě golf II gti (KW var.2 ) a povolit matice byl porod,ale metodou pokus omyl sme zjistili že když nemáš origo klíč tak na to funguje utahovák na hasičský hadice...jinak mazat a mazat jinak masakr.jinak auto krásný :-D

Odesláno
Původně zaslal: cechic

tenhle podvozek sem měl i na mém minulím autě golf II gti (KW var.2 ) a povolit matice byl porod,ale metodou pokus omyl sme zjistili že když nemáš origo klíč tak na to funguje utahovák na hasičský hadice...jinak mazat a mazat jinak masakr.jinak auto krásný :-D

To si mel Inox nebo Basic? A jezdil si i zimu?

Odesláno
Původně zaslal: Kuba 306 S16

Tak matky uz jsou vyrobeny, akorat ze udelal vsechny 4 stejny a ne 2 normalni a 2 jednoduchy na zajisteni, ale to nicemu nevadi, tak je dam proti sobe:super...Jinak cena byla takova, ze jsem mu za to zavaril vejfuk na aute:D:D

Nevypadaj vubec zle jen bych cekal nejake zoubky nebo neco abys to mohl za neco otacet na aute.. nebo to nebudes resit a nastavis jen jednou se stahovakem pruzin? ... btw. vyfuk mu asi nezavarim ale pokud budou vyhovovat tak at nezapomene jak je delal.. az me prijde KWcko budu nad nimi premyslet..

Odesláno
Původně zaslal: KingSpade

Původně zaslal: 309GT

To je pak ještě větší průser:bojim

proč myslíš?

Nesmí být,nemá požadovanou velikost,reflexní znaky,stejné písmo....pak se to bere jako když by jsi jí neměl a je za to flastr jako prase....
Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: Kuba 306 S16

Tak matky uz jsou vyrobeny, akorat ze udelal vsechny 4 stejny a ne 2 normalni a 2 jednoduchy na zajisteni, ale to nicemu nevadi, tak je dam proti sobe:super...Jinak cena byla takova, ze jsem mu za to zavaril vejfuk na aute:D:D

Nevypadaj vubec zle jen bych cekal nejake zoubky nebo neco abys to mohl za neco otacet na aute.. nebo to nebudes resit a nastavis jen jednou se stahovakem pruzin? ... btw. vyfuk mu asi nezavarim ale pokud budou vyhovovat tak at nezapomene jak je delal.. az me prijde KWcko budu nad nimi premyslet..

Vypadaj hezky, docela jsem koukal, kdyz mi je daval:D..No on dela jen na soustruhu, takze ty drazky by mi ani neudelal, ale ja jsem je stejnak ani nechtel delat, protoze k nim nemam klic..ale oni na zavit pasujou dobre, jde s nima lehko otacet, tak ani klic neni potreba, jen je dotahnu proti sobe asi hasakem, aby se nepovolovali..A jen nastavim vejsku takovou jak tam byla a hejbat s ni uz nebudu, a k tomu ani stahovak pruzin neni potreba,vychazi to akorat:papa..Hlavne to musim poradne promazat:D

Jo a jinak tu vyrobu zvladne kazdej lepsi soustruznik, je tam klasickej metrickej zavit..Tady byla vyhoda ze on ma CNC masinu:D

Odesláno

Původně zaslal: KingSpade

To je pak ještě větší průser:bojim

proč myslíš?

Nesmí být,nemá požadovanou velikost,reflexní znaky,stejné písmo....pak se to bere jako když by jsi jí neměl a je za to flastr jako prase....

Presne tak:D:D

Odesláno

No ta znacka me stve, ale co se da delat...

Strikal jsem ji obyc matnym cernym sprejem za stovku:D,nabizel mi jeste sprej primo na narazniky,kterej vytvari takovou tu strukturu co ma obyc naraznik, ale ten jsem nechtel, protoze tu listu jsem predtim zbrousil do hladka a vzal plnicem:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...