Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

Odesláno

no ja měl dunlopy fasterponse a ty byly dobrý, jen vydrželi pul roku:D ted bych chtěl nějaký falkeny...

u nás sme to řešili tak přijď na návštěvu:D

[upravil dne 11.3.2010 Lentilka]

Odesláno

Díky za návrhy;)

Původně zaslal: kopr

toyo proxes t1r podle me dobra cena/kvalita mam a spokojenost

a peknej dezén

Pro ně jsem byl tak nějak rozhodnutej, ale docela mě odradilo že prej málo vydržej, kluci psali něco o 4-5 tis km:bojim

[upravil dne 11/3/10 Kuba 306 S16]

Odesláno

mam na toyo proxes najeto pres 6 tisic a neni to na nich videt asi zalezi na stylu jizdy ja jezdim klidnou a vobcas vostrejc do zatacek a nestalo se mi aby ustrelily nebo neco spatnyho a zas jsou levnejsi takze jestli se rychlejc sjedou tka ne o tolik aby se to neviplatilo ja s nima jsem teda spokojenej kazda guma kdys budu hrabat na kazdy krizovatce tak nic nevidrzi

Odesláno

Kdyz uz se tu zminily Continental .. pokud jsou na to kola tak Continental Sport Contact co jsem mel kdyz jsem koupil auto byly nesmrtelny.. vydrzely hodne a to nebyla zkusenost jen me..

Odesláno

Díky všem za návrhy..Zatim se rozhoduju Mezi tima Toyo Proxes T1R a nebo Nokian Z, ty jsem měl na předku a byly dobrý, jenom jsem si je svojí blbostí zku*vil:roll..Vzadu jsem měl Pirelli zero nero, ale ty už nechci..

Odesláno

Nokian Z neni spatna volba, nebal bych se jich na bezne pouziti. T1R je proverena a slusna guma, vetsinou ji ale jezdi lidi ktery si jezdeni chtej uzivat a tam jde za ty 4-5tis do kytek. Kdyz budes jezdit tak nejak v poklidku tak bych se ji taky nebranil. Proc ne Pirelli? Nero zero vsude chvalej jako jednu z nej gum pro bezne pouziti ale i zabavu.

Odesláno

Asi pudu do těch Nokianu.. No za prví, ty Pirelky oproti těm Nokianum za těch asi 6tis km, co jsem loni najezdil, jsou sjetý na šlupku, Na těch nokianech to nebylo skoro znat, a to jsem je měl na předku..a za druhý bych chtěl šípovej vzorek:aut

Odesláno

Nový nebyly,ale kolik mm měli, budu tipovat, ale tak 4 určitě a sundával jsem je skoro holý...Jinak proti nim nic nemám, v zatáčkách držely parádně, jen bych chtěl ten šípovej vzorek:mrk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...