Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

Odesláno

No a mezitim jsem delal na interieru, vracel jsem stredovej panel do skoro puvodniho stavu..Pridavny budiky co byly nahore ted pudou nejspis pred radicku misto kasliku, ale to jeste musim nejak promyslet:myslim..Jinak o5 sorry za kvalitu fotek:blicismajlik

Odesláno

Lepsi to asi bude, jeste podle toho jak se poperu s tema budikama dole:myslimpraktictejsi to je urcite:super, vsechno funguje, tak jak by melo...a konecne uz to snad nebude vrzat:mrk:D

Odesláno

No na opravu laku se vrhnu dneska, ted akorat je povezu zout..na fotkach vypadaj bezchybne, protoze jsem ty sramy v lete jen tak zatrel steteckem, aby to tolik nebylo do oci...a jelikoz jsem tenkrat uplne netrefil barvu, tak to ted chci udelat poradne..obrousit, ty mista fouknout barvou a nakonec budu muset cely kola lehce prebrousit a prelakovat bezbarvym lakem, protoze od stredu se zacina lak trosku loupat. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zase neco malinko podelal:D:D..Dneska jsem konecne dodelal ten tunel a v pondelí mi prisly zadní svetla z new modelu,takze discolampy sli ven a novy jsem ted akorat dozapojoval:mrk..

Jo a kola uz jsou nastrikany..

Ted jeste cekam na desticky a pak obout a muze se jezdit:D:D

Tady ten tunel::o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...