Hanzík Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Ahoj přátelé!Mám menší problém s klikami u všech čtyřech dveří,resp.s těmi těsnícími gumami či co to je...Důvod demontáže je,že z gum začala slejzat barva a tudíž mají jinou barvu než celé auto,dcl dost blbě to vypadá to a bije do očí:(Potřebuji je vyndat a znova nastříkat!Radši se zeptám někoho kdo stim má nějakou tu zkušenost než abych někde něco zkonil ulomil nebo tak...děkuji Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 myslis tesnici gumy mezi karoserii a klikou ? ty jsou v originalu cerne a nejsou skoro videt, tak to spis vypada ze ty kliky nekdo strikal dodatecne primo na aute jinak musi se demontovat samozrejme tapecirunky, pak opatrne odriznout tesnici hmotu pod nima, demontovat zamky, vyhaknout vsechny ovladaci tycky, povolit dve 10mm matky a kliku pak vymanevrovat smerem ven ze dveri Citovat
Hanzík Odesláno 10. duben 2009 Autor Odesláno 10. duben 2009 jj,přesně to myslím...no ono to vypadá že to moje autíčko sloužilo jako taxi:(protože ted tam právě vylejzá žlutá barva,ale auto mám taky černý!ach jo,to bude asi docela zabíračka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.