ghotic.ghotic Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Lidičky prosím o radu. Nevím jestli je to normální a když jsem to tu hledal nic mi to nenašlo... Mám 306 break, 1,4i r.v. 2000, kupoval jsem ju nedávno, takže rozvody, filtry, olej a tak vše je nové. Jen mě trápí to, že pokud třeba jedu z delšího kopce, nechám tam za 5 a potom přidám jakoby klesne výkon a teprve po chvilce to začne táhnout... Je to normální nebo čím by to mohlo být? Jak se tomu vyhnout? Díky! Citovat
Creams Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Tak to je normální dle mě přehlcuješ motor a v tu chvíli tímpádem nezatáhne... proto postupné přidávání Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 10. duben 2009 Autor Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: Creams Tak to je normální dle mě přehlcuješ motor a v tu chvíli tímpádem nezatáhne... proto postupné přidávání Může to být nějakým tím... jak se tomu nadává... řízením emisí? Bo známej měl auto a tam to prý fungovalo tak, že když dýl ubral plyn a vracelo se to do motoru auto ubralo výkon... Je fakt, že se snažím vždycky ke konci trochu přidat a ono se to rozjede no... Citovat
Geri007 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 ja bych se jeste mrkla jak je napnutej plyn.. u klapky se to da malinko nasponovat... tak mozna taky zkouknout, jstli to tam neni volny.. to lanko co jde od klapky k plynu.. jen takovej tip:roll:aut Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Pred chvili ked sem bol v pozicovne som to narocky vyskusal, a nic takeho moje 1.4 ka nerobi ... Ide hned, jak plyn zmagnu. Tj som to skusal s toho kopca, vecsieho, a nic take sa mi nenastalo. Tak neviem ... Citovat
virnik Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 skus to na diesli do kopca a potom uvidiš to zrichlenie:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Jindras Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Podle mě to normální není-u mé 306 diesel to dělalo plynové lanko při různých režimech-stačí,aby mělo nějaké třásínko něco na sobě,nebo jiný defekt a občas přidrhne-koupil jsem ho u auto kelly-sada starline pro Peugoty-je tam komplkt příslušenství příchytek-průchodek pro všechny typy,atak stačí vybrat a zapojit... Citovat
virnik Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Peugeot Peugot 306 sedan 1.9 SLD-????????????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.