Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidičky prosím o radu.

Nevím jestli je to normální a když jsem to tu hledal nic mi to nenašlo... Mám 306 break, 1,4i r.v. 2000, kupoval jsem ju nedávno, takže rozvody, filtry, olej a tak vše je nové. Jen mě trápí to, že pokud třeba jedu z delšího kopce, nechám tam za 5 a potom přidám jakoby klesne výkon a teprve po chvilce to začne táhnout...

Je to normální nebo čím by to mohlo být? Jak se tomu vyhnout?

Díky!

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Tak to je normální dle mě :) přehlcuješ motor a v tu chvíli tímpádem nezatáhne... proto postupné přidávání :)

Může to být nějakým tím... jak se tomu nadává... řízením emisí?

Bo známej měl auto a tam to prý fungovalo tak, že když dýl ubral plyn a vracelo se to do motoru auto ubralo výkon...

Je fakt, že se snažím vždycky ke konci trochu přidat a ono se to rozjede no...

Odesláno

ja bych se jeste mrkla jak je napnutej plyn.. u klapky se to da malinko nasponovat... tak mozna taky zkouknout, jstli to tam neni volny.. to lanko co jde od klapky k plynu..

jen takovej tip:roll:aut

Odesláno

Pred chvili ked sem bol v pozicovne som to narocky vyskusal, a nic takeho moje 1.4 ka nerobi ... Ide hned, jak plyn zmagnu.

Tj som to skusal s toho kopca, vecsieho, a nic take sa mi nenastalo. Tak neviem ...

Odesláno

Podle mě to normální není-u mé 306 diesel to dělalo plynové lanko při různých režimech-stačí,aby mělo nějaké třásínko něco na sobě,nebo jiný defekt a občas přidrhne-koupil jsem ho u auto kelly-sada starline pro Peugoty-je tam komplkt příslušenství příchytek-průchodek pro všechny typy,atak stačí vybrat a zapojit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...