nanux Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Ahoj, víte někdo jak jsou propojeny tyto 2 věci? Jsou propojeny přímo, nebo ze svazku? Díky... Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Koukal jsem do serviceboxu a do SEDRE, jsou různé svazky palubní desky pro jednotlivé typy displejů. Např. velký bar. displej je ještě navíc propojen s radiem samostatným optickým kabelem. Myslím, že výměna mono displeje za velký s navigací by šla udělat, ale bylo by to dost drahé a musel by to dělat elektrikář. Musel by se vyměnit displej, radio, svazek palubky, dodat optiku a možná ještě něco - tak hluboho jsem to nestudoval. Každý typ displeje má jiné konektory a jsou jinak zapojené. [upravil dne 9.4.2009 HonzaZ] Citovat
nanux Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 No a co když tam mám RT3, která mi už nyní naviguje, jen na malém displeji. Myslíš že i přesto by tam mohl vzniknout problém v propojení? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Velký displej barevný má 12 ti pinový konektor plus dva optické konektory. Malý mono s nav. má jenom 6ti pinový konektor, čili jiný svazek plus optický kabel - dodává se zvlášť. Citovat
nanux Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 To se tam vážně instalují různé svazky pro jednotlivé displeje? Myslel jsem si že je to all-in-one jako u většiny aut btw ten optickej kabel je přímé propojení displeje s rádiem? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Podívej se do sboxu, je jich tam mnoho. Ano optika je propojená s rádiem, ovšem nevím co se po ní posílá. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Máš SS, aj keď pozerám, že ste to tu už rozobrali. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Vyber 407, vpravo uprostřed svazky obecně, prostřední svazky, svazek přístrojové desky, řízení vlevo podle DAM a hotovo. Citovat
nanux Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Jasný, mám to... ale to ještě nemusím znamenat že by na každém tom svazku nebylo připojení pro velký displej, ne? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Obávám se, že každý svazek bude dělaný na určitý typ displeje a radia. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Podľa by stačilo miesto celého zväzku vymeniť len konektory, oba displeje používajú rovnaké 4 vodiče. Citovat
nanux Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Myslíš, že by to šlo? A ten optickej kabel se dá dokoupit? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Bežne sa opt. káble dajú kúpiť v predajniach s audio technikou, teda za predpokladu, že na rádiu sú štadardné konektory. Citovat
nanux Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Fajn, takže to vidím asi tak, jak už mi řeklo několik dalších lidí ... 50 / 50, nikdo s tím nemá moc velkou zkušenost a je to hold risk Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Takže Another má pravdu. Používají se ale jenom tři vodiče. Musel by jsi mít 12 ti pinový konektor a do něj zavést drát označený 7218 na pin 2, 7216 na 7, 7217 na 1. pin. Na tomto konektoru jsou ještě zapojeny piny 5 a 11 z kterých jde vedení na blok pro externí audio a video. Jinak optický kabel mají v peugeotu obj. č. 6563S0 a cena cca 716,- Kč. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Mali by byť štyri, dva dátové do BSI a dva napájacie. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Nemůžu si pomoct, ale dle schematu je displej propojen pouze s radiem a radio s BSI. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.