Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukal jsem do serviceboxu a do SEDRE, jsou různé svazky palubní desky pro jednotlivé typy displejů. Např. velký bar. displej je ještě navíc propojen s radiem samostatným optickým kabelem. Myslím, že výměna mono displeje za velký s navigací by šla udělat, ale bylo by to dost drahé a musel by to dělat elektrikář. Musel by se vyměnit displej, radio, svazek palubky, dodat optiku a možná ještě něco - tak hluboho jsem to nestudoval. Každý typ displeje má jiné konektory a jsou jinak zapojené.

[upravil dne 9.4.2009 HonzaZ]

Odesláno

No a co když tam mám RT3, která mi už nyní naviguje, jen na malém displeji. Myslíš že i přesto by tam mohl vzniknout problém v propojení?

Odesláno

Velký displej barevný má 12 ti pinový konektor plus dva optické konektory. Malý mono s nav. má jenom 6ti pinový konektor, čili jiný svazek plus optický kabel - dodává se zvlášť.

Odesláno

To se tam vážně instalují různé svazky pro jednotlivé displeje? Myslel jsem si že je to all-in-one jako u většiny aut :roll btw ten optickej kabel je přímé propojení displeje s rádiem?

Odesláno

Fajn, takže to vidím asi tak, jak už mi řeklo několik dalších lidí ... 50 / 50, nikdo s tím nemá moc velkou zkušenost a je to hold risk :roll

Odesláno

Takže Another má pravdu. Používají se ale jenom tři vodiče. Musel by jsi mít 12 ti pinový konektor a do něj zavést drát označený 7218 na pin 2, 7216 na 7, 7217 na 1. pin. Na tomto konektoru jsou ještě zapojeny piny 5 a 11 z kterých jde vedení na blok pro externí audio a video. Jinak optický kabel mají v peugeotu obj. č. 6563S0 a cena cca 716,- Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...