SV 24 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Chci si striknout ventilove viko,ale nevim zda bych nemel dat po brouseni nejdriv plnic a pak barvu nebo rovnou barvu? a radsi nejakou teplotni? Dikes! Citovat
309GT Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: SV 24 Chci si striknout ventilove viko,ale nevim zda bych nemel dat po brouseni nejdriv plnic a pak barvu nebo rovnou barvu? a radsi nejakou teplotni? Dikes! Normálně bych to obrousil,pořádně odmastil a nalakoval...Teplotní barvu dávat nemusíš,víko nemá zase tak velkou teplotu si myslim.Kamarád zrovna lakoval taky víko normální bazvou a je to v pohodě Citovat
MALE FROG Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 ja lakoval ventilove viko alkytonem a pahodicka parada drzi:) jen sem ho onrousil odmatil a uz vesele strikal... Citovat
SV 24 Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 tak ja to zkusim poradne odmastit a striknout normalni barvou... Snad to bude drzet Citovat
tom406 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: SV 24 Chci si striknout ventilove viko,ale nevim zda bych nemel dat po brouseni nejdriv plnic a pak barvu nebo rovnou barvu? a radsi nejakou teplotni? Dikes! já mám komaxit:) Citovat
tom406 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: SV 24 ve spreji? Kolik to vyjde asi? co komaxit ve spreji?:D si děláš srandu ne. to je prášková barva vypalovaná v peci Citovat
pug Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 maly typ pre kutilov: farba na gril-ak poznate ako vyzeraju vika u motorov Honda V-tec model VTI-teda cierne matne drsne tak velmi podobne to vyzera-ale myslim ze je to len cierna Komaxit je samozrejme tiez vyborny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.