SiMi 406 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Cuus, mozna to tu uz bylo, ale pokud nahodou ne, tak v aktualnim vydani autokatalogu pro rok 2009 jsem zahledl fotku peugeota 405 vyrabeneho (v dnesni dobe) nekde tusim v brazilii (nebo tam nekde). Zajimave na ni bylo, ze mela cirou optiku s cockama. Takze to tam v tom koute evidentne nekdo vyrabi. Mozna pro ty z vas, ktere by to zajimalo, by to stalo za to, trochu pohledat na internetu. Otazkou pak je, jestli se nekde obdobne nevyrabi i treba 406tka old model s takovymhle lehkym faceliftem... Citovat
marko306 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 moze byt. Viem, ze niekde v afrike sa vyraba jednotkovy golf vola sa vw Chico. Interier ma fabiacky, ale vyraba sa len pravostranne riadenie. Cital som to asi tak 3-4roky dozadu v nejakom motoristickom casopise. Boli tam aj fotky [upravil dne 9/4/09 marko306] Citovat
riderRLM Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 pekne pekne..asi viem co si kupim do buducna :-) len horsie to bude asi s dostupnostou na diely u nas...a skoda,ze len benzinik ,ale to neni problem dame tam hdi he [upravil dne 13.4.2009 riderRLM] [upravil dne 13.4.2009 riderRLM] Citovat
Maverick Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Docela zajímavej je ten palubní \"mobil\" ale zaráží mě, že to nemá spínač zadních mlhovek, nemá el. stavitlná světla a co jsem si tak včiml, tak ani spánač předních mlhovek není tam, kde by měl být Zas na druhou stranu se mi tam celkem líbí použití motoru LFY 1.8i 16V ze 406. S tím už by to mohlo jet celkem slušně Citovat
marko306 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 jakoze vobec to nevypada zle. Dal by som si povedat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.