Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cuus,

mozna to tu uz bylo, ale pokud nahodou ne, tak v aktualnim vydani autokatalogu pro rok 2009 jsem zahledl fotku peugeota 405 vyrabeneho (v dnesni dobe) nekde tusim v brazilii (nebo tam nekde).

Zajimave na ni bylo, ze mela cirou optiku s cockama. Takze to tam v tom koute evidentne nekdo vyrabi. Mozna pro ty z vas, ktere by to zajimalo, by to stalo za to, trochu pohledat na internetu. Otazkou pak je, jestli se nekde obdobne nevyrabi i treba 406tka old model s takovymhle lehkym faceliftem...

Odesláno

moze byt. Viem, ze niekde v afrike sa vyraba jednotkovy golf vola sa vw Chico. Interier ma fabiacky, ale vyraba sa len pravostranne riadenie. Cital som to asi tak 3-4roky dozadu v nejakom motoristickom casopise. Boli tam aj fotky

[upravil dne 9/4/09 marko306]

Odesláno

pekne pekne..asi viem co si kupim do buducna :-) len horsie to bude asi s dostupnostou na diely u nas...a skoda,ze len benzinik ,ale to neni problem dame tam hdi he

[upravil dne 13.4.2009 riderRLM]

[upravil dne 13.4.2009 riderRLM]

Odesláno

Docela zajímavej je ten palubní \"mobil\" ale zaráží mě, že to nemá spínač zadních mlhovek, nemá el. stavitlná světla a co jsem si tak včiml, tak ani spánač předních mlhovek není tam, kde by měl být

2005_Momo_Peugeot_Pars_ELX.JPG

Zas na druhou stranu se mi tam celkem líbí použití motoru LFY 1.8i 16V ze 406. S tím už by to mohlo jet celkem slušně:cool:

post-1789-1208425645.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...