Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Bronak - malinko se koukni na jeho obrázek v popisu a uvidíš co má za agregát:D

Frozz - koupil bych od tebe ty zadní světla:)

Bronak - ukaž jaký nárazníky myslíš. To nevím, přece jenom, předek je po výrazným faceliftu oproti 206tce. No a tohle jsou přeci čirý světla.

Projel jsem snad celý internet s tuning eshopama, a nikde neměli světla na tenhle nový model. Ještě se to asi nedělá, nebo možná taky nebude.

Ygnor206 - já nic nerozprodávám kde jsi na to přišel :D:bacha

[upravil dne 4/1/11 22:06 Frozz]

Odesláno
Bronak - malinko se koukni na jeho obrázek v popisu a uvidíš co má za agregát:D

Frozz - koupil bych od tebe ty zadní světla:)

Bronak - ukaž jaký nárazníky myslíš. To nevím, přece jenom, předek je po výrazným faceliftu oproti 206tce. No a tohle jsou přeci čirý světla.

Projel jsem snad celý internet s tuning eshopama, a nikde neměli světla na tenhle nový model. Ještě se to asi nedělá, nebo možná taky nebude.

Ygnor206 - já nic nerozprodávám kde jsi na to přišel :D:bacha

[upravil dne 4/1/11 22:06 Frozz]

naraznik asi myslel ten čo mám ja lebo to je XS naraznik predný ale tie na 206+ nepasuju a svetla na +kovu verziu ešte nezoženeš, jedine že by tam sadli neake z 207 lebo tie predky su podla mňa uplne rovnake ale neivme to presne :) no a tie zadne svetla sa aj mne celkom lubia :)

Odesláno

Nárazník určo nechci předělávat, to by byly zbytečně vyhozený peníze.

Jinak když by ty světla šly z 207 (což myslím že nepudou), tak bych šel do těhlech:

207peugeotPrednicernaBigftf2.jpg

Odesláno

Takže na otázku, jestli jsou přední světla stejná u p206+ s p207 mi bylo zodpovězeno: \"Ne není to stejné, na toto nemáme lampy\"...

takže bohužel :(:(:(

Odesláno

no zadní nárazník asi půjde dát normální XS ne a předek ? šlo by z této nové 206 + udělat stará pěkná 206 XS ? Jinak náko nechápu pežota proč do nové 206+ dává jeden motor co jsem koukal a s výbavou se taky moc nenamáhal.

Odesláno

no ony novu 206+ spravili preto lebo stara mala velky uspech....ale teraz tam dali len take motory ktore su vhodne do mesta a 206+ máš len ako nakupnu tažku.....takže netreba ani velka vybava ani neaky velky vyber motorov....ked chceš výbavu a poriadny motor tak to už rači 207

ale proč z 206+ delať normálnu 206xs??? to rači kupiť neaky ročnik 2007 či do kedy sa klasicka 206 vyrabala a je to :)

Odesláno
no zadní nárazník asi půjde dát normální XS ne a předek ? šlo by z této nové 206 + udělat stará pěkná 206 XS ? Jinak náko nechápu pežota proč do nové 206+ dává jeden motor co jsem koukal a s výbavou se taky moc nenamáhal.

Nevím já to dělat nebudu, mě se +ko líbí. No jsou tam 2 motory 1.1 a 1.4 55kw a jsou 2 verze, URBAN a TRENDY co si tak pamatuju. Já mám výbavu v základní verzi - ale bohatě to stačí, zbytečnosti nejsou potřeba. Je tam dost doplňkové výbavy, za kterou si ale musíš připlatit nemalý peníze. ...Čím méně elektroniky v autě tím lépe, alespoň pro mě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...