Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

EON..KDYZ VIDIM TO AUTO Z BOKU..NALEP NA DVERE U b SLOUPKU U ZADNIHO OKNA CERNOU FOLII..BUDE TO VYPADAT LIP..:)

Odesláno

Tak tohle je moje nová láska, peugeot 206+ (bohužel tu není sekce pro +, tak jsem to hodil sem), 1.4 55kw, jezdí krásně:

Až budou peníze, plánuju si pořídit černý elektrony (tip? Něco levnějšího) a dozadu nějaký menší stylový křídlo.

pug01.th.jpg

pug02.th.jpg

int03.th.jpg

Odesláno

no, kratce k prirustku tedy :)

P206 XS, 1.6 16V, rv2002 s multiplexem

4x kotoucova brzda, digitalni klimatizace, dvouparabolove cire svetlomety, palubni pocitac, el.okna, dalkovy central, konicky vzduchovy filtr, zadni sterac, moznost vypnuti airbagu spolujezdce. Zatim ho mame dva dny, ale zatim je spokojenost na vysi :) akorat teda chybi radio, ale to se snad nejak zaridi v blizke budoucnosti.

Odesláno

Tak jsem se dostal k focení a tady je výsledek !

[upravil dne 10/10/10 od karhol1]

Nějak tam nejdou dát fotky , musím na to přijít !:myslim

[upravil dne 10/10/10 od karhol1]

Odesláno

To víš , já nejsem odborník na PC , já jsem starší generace a syn na mě nemá čas , má taky svoji práci a je nervózní , když stále něco po něm chci / mladá generace má PC v malíčku /, pro ně je to normální , ale pro mě je to španělská vesnice !:myslim

[Edited on 10/10/10 by karhol1]

Odesláno

No do pr. , teď se mi to přeplo do angličtiny a já nevěděl jak na to / kluk mě sprdl , na co kjsem šahal/ , já jen dával do profilu rok naroz. a ono to hopslo do angličtiny !:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...