Mozol Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Zdravím všechny a prosím o pomoc. Tak jednou za 2-3 týdny se mi stane, že otočím klíčkem do polohy startování, zhasnou kontroly na palubce mimo kontrolky mazání (to je asi při startování normální), ale dál se nic neděje. Startér se ani neroztočí ani necvakne, nic. Nepomáhá ani \"houpání\" autem přes zařazenou rychlost, různé poklepy atd. Ale když přijdu za cca půl hodiny, motor normálně naskočí a dál ty dva až tři týdny startuji bez problémů. Do servisu jezdit je bezpředmětné, protože jako na potvoru když tam přijedu, tak všechno funguje. Předem díky za rady. Peugeot 406, 1,8 benzín, 1999 Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 napadaj me uhliky na starteru, nebo solenoid starteru Citovat
Yantschi Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Ja som mal podobne, ale v dvoch verziach. Prva verzia je ta, ze po otoceni klucikom motor nenaskocil, ale bolo pocut jemne cvaknutie - uhliky startera, pomohlo postrecenie auta so zaradenou dvjkou. Druha verzia bola ta, ze motor nenaskocil, ale ani cvaknutie nebolo pocut. Sleha kladivom na starter vsak pomohla, ako aj nastartovanie pomocou startovacieho kabla. Chce to repas startera. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 jj koukl bych na startér nedávno jsem uhlíky měnil jako prevence byly na 60% sjeté. fotky jsou na konci [upravil dne 8/4/09 honza406] Citovat
VladoHA Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 tak to moze byt aj cievka mne to raz spravilo na sedane ktory mam teraz tak som vymenil cievku a zatial bez problemov Citovat
Mozol Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Díky všem za rady, zkusím se podívat na ten startér. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 mozol tak jak jsi dopadl?? čekali jsme že se ozveš ,psal jsem ti a ty nic,Takže jsi vyřešil problém?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.