Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a prosím o pomoc.

Tak jednou za 2-3 týdny se mi stane, že otočím klíčkem do polohy startování, zhasnou kontroly na palubce mimo kontrolky mazání (to je asi při startování normální), ale dál se nic neděje. Startér se ani neroztočí ani necvakne, nic. Nepomáhá ani \"houpání\" autem přes zařazenou rychlost, různé poklepy atd. Ale když přijdu za cca půl hodiny, motor normálně naskočí a dál ty dva až tři týdny startuji bez problémů.

Do servisu jezdit je bezpředmětné, protože jako na potvoru když tam přijedu, tak všechno funguje.

Předem díky za rady.

Peugeot 406, 1,8 benzín, 1999

Odesláno

Ja som mal podobne, ale v dvoch verziach. Prva verzia je ta, ze po otoceni klucikom motor nenaskocil, ale bolo pocut jemne cvaknutie - uhliky startera, pomohlo postrecenie auta so zaradenou dvjkou. Druha verzia bola ta, ze motor nenaskocil, ale ani cvaknutie nebolo pocut. Sleha kladivom na starter vsak pomohla, ako aj nastartovanie pomocou startovacieho kabla. Chce to repas startera.

Guest servisman
Odesláno

jj koukl bych na startér nedávno jsem uhlíky měnil jako prevence byly na 60% sjeté.

fotky jsou na konci

[upravil dne 8/4/09 honza406]

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

mozol tak jak jsi dopadl?? čekali jsme že se ozveš ,psal jsem ti a ty nic,Takže jsi vyřešil problém??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...