Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, neřešil někdo zvýšení podvozku a podložky pod kola? Chtěl bych zvýšit tak o 2-3 cm předek i zadek a dát 1,5 cm podložky pod kola. Zadek asi půjde pootočením, dvou torzních tyčí o 1 zub-je to tak?? a předek musím podložit pružiny na tlumičích.

Má s tím někdo zkušenosti?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: kodajz

ahoj, neřešil někdo zvýšení podvozku a podložky pod kola? Chtěl bych zvýšit tak o 2-3 cm předek i zadek a dát 1,5 cm podložky pod kola. Zadek asi půjde pootočením, dvou torzních tyčí o 1 zub-je to tak?? a předek musím podložit pružiny na tlumičích.

Má s tím někdo zkušenosti?

můžeš prozradit,proč to chceš zvedat ?? ty podložky pod kola (disky??) normálně koupíš...

Odesláno

mám 2002 rok výroby, kola 14\", po zatížení mi hodně klesne zadek a mám strach, že něco někde urvu. Parkuju někdy na krkolomných místech. Zvýšení bych si představoval tak o 3 cm max. tím pádem bude estetické i rozšíření (není podmínkou pro mojí praktickou spokojenost ;) ) Příjde mi, že novější faceliftové modely mají vyšší podvozek, když svého pažouta postavím vedle nového tak rozdíl je znát a nevypadá to jen na rozdílné kola.

• O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

jj starší modely měly 14\" disky a pneu 175/65 a nebo jako já 175/70. Ty nojevější měli 14\" ale i 15\" disky a pneu myslím 185/65. Mi už se nechce kupovat 15\" disky když mám 2 sady gum i disků. Zvýšení provedu jinak.

• O 14 let později...
Odesláno

Ahoj! Jdu asi o "pár" let později, ale taky mě zajímá zvýšení Partnera (2007) 😁 Právě jsem mu dopřál srovnání hlavy, takže si ho potřebuju ještě pár let nechat - a často projíždím blbým terénem a už ho mám zespodu odřený všude možně :(
Praktické zkušenosti za ty léta nějaké?
Případně alespoň odkaz na to tuning vlákno kde se pokračovalo? Nějak nemůžu dohledat.
Díky moc!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...