SV 24 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Poradil by mi nekdo jak nejlepe udelat sportovni sani se sportovnim filtrem na 309 1.6 XS 65kw? Predem diky! Citovat
SV 24 Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Momentalne ho mam takhle (az na ten plech u toho-to uz je daleko lepe udelane ) ale snad by to slo nejak lip udelat... Citovat
309GT Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Zdravim,jde to udělat takhle : http://www.reviloshop.cz/store/goods_JOM-40346_kit-primeho-sani--univerzalni.html Nebo se to nechá koupit samostatně podle kolen a přírub co potřebuješ,na všech třech stránkách jsou různá kolena a přechodky.... : http://www.reviloshop.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=42&lngPage=1&lngOrderingItemID=1 Neni to nic moc,ale snad ti to pomůže.... Citovat
SV 24 Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 dekuji mrknu na to.Jen by me spis zajimalo provedeni.Nechat tak jak ho mam nebo vymyslet jinak?! Citovat
OldtimerMan Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 U tebe by možná bylo lepší nechat to sání v originálním stavu:nevim ale když už chceš udělat ,,sportovní\" sání tak musíš umožnit vzduchu co nejlepší přístup k motoru.Já bych z tama oddělal tu gumovou hadici a napojil air kit přímo na klapku,a na ty přefuky bych buď dal ty malé jakoby filtry nebo bych to zapojil do sání ale přes nádobku. Ale nevím jestli docílíš nějakého zvýšení výkonu:myslim A kde máš teď váhu vzduchu? Citovat
Geri007 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 OldtimerMan: no ale kdyz da filtr primo na klapku, tak mu to snad bude sat nechutne horkej vzduch a to se motoru nebude libit vubec.... chce to udela tak, aby mel co nejlepsi sopsrisun vzduchu, ale co nejstudenejsiho.... Citovat
OldtimerMan Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: Geri007 no ale kdyz da filtr primo na klapku, tak mu to snad bude sat nechutne horkej vzduch a to se motoru nebude libit vubec.... Néé asi si mě špatně pochopil,filtr přímo na klapku je kravina,myslel sem napojit ho přímo na klapku,bez té gumové hadice co je tam origo...a filtr vyvéct až k masce Citovat
309GT Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: OldtimerMan Původně zaslal: Geri007 no ale kdyz da filtr primo na klapku, tak mu to snad bude sat nechutne horkej vzduch a to se motoru nebude libit vubec.... Néé asi si mě špatně pochopil,filtr přímo na klapku je kravina,myslel sem napojit ho přímo na klapku,bez té gumové hadice co je tam origo...a filtr vyvéct až k masce Geri007 není on:D Tenhle motor myslím žádnou váhu vzduchu nemá Jinak to sání by chtělo asi celé překopat a jak říkáš přivést k filtru co nejvíc studeného vzduchu včetně kvalitního odstínění.Všechno jde,ale chce to zkoušet:cool: Citovat
SV 24 Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 no prave.Jde mi hl. o ten privod studeneho vzduchu... Citovat
Fakir Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: SV 24 no prave.Jde mi hl. o ten privod studeneho vzduchu... Hoď sem detailní fotku celýho motorovýho prostoru (klidně ať je větší), něco vymyslíme. Ta zběsilost, co tam máš teď, musí pryč. [upravil dne 8/4/09 Fakir] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.