Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,jde to udělat takhle : http://www.reviloshop.cz/store/goods_JOM-40346_kit-primeho-sani--univerzalni.html

Nebo se to nechá koupit samostatně podle kolen a přírub co potřebuješ,na všech třech stránkách jsou různá kolena a přechodky.... : http://www.reviloshop.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=42&lngPage=1&lngOrderingItemID=1

Neni to nic moc,ale snad ti to pomůže....:papa

Odesláno

U tebe by možná bylo lepší nechat to sání v originálním stavu:nevim ale když už chceš udělat ,,sportovní\" sání tak musíš umožnit vzduchu co nejlepší přístup k motoru.Já bych z tama oddělal tu gumovou hadici a napojil air kit přímo na klapku,a na ty přefuky bych buď dal ty malé jakoby filtry nebo bych to zapojil do sání ale přes nádobku. Ale nevím jestli docílíš nějakého zvýšení výkonu:myslim A kde máš teď váhu vzduchu?:myslim

Odesláno

OldtimerMan: no ale kdyz da filtr primo na klapku, tak mu to snad bude sat nechutne horkej vzduch a to se motoru nebude libit vubec....

chce to udela tak, aby mel co nejlepsi sopsrisun vzduchu, ale co nejstudenejsiho....

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

no ale kdyz da filtr primo na klapku, tak mu to snad bude sat nechutne horkej vzduch a to se motoru nebude libit vubec....

Néé :bojim asi si mě špatně pochopil,filtr přímo na klapku je kravina,myslel sem napojit ho přímo na klapku,bez té gumové hadice co je tam origo...a filtr vyvéct až k masce :roker

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Původně zaslal: Geri007

no ale kdyz da filtr primo na klapku, tak mu to snad bude sat nechutne horkej vzduch a to se motoru nebude libit vubec....

Néé :bojim asi si mě špatně pochopil,filtr přímo na klapku je kravina,myslel sem napojit ho přímo na klapku,bez té gumové hadice co je tam origo...a filtr vyvéct až k masce :roker

Geri007 není on:D Tenhle motor myslím žádnou váhu vzduchu nemá:myslim Jinak to sání by chtělo asi celé překopat a jak říkáš přivést k filtru co nejvíc studeného vzduchu včetně kvalitního odstínění.Všechno jde,ale chce to zkoušet:cool:
Odesláno
Původně zaslal: SV 24

no prave.Jde mi hl. o ten privod studeneho vzduchu... :aut

Hoď sem detailní fotku celýho motorovýho prostoru (klidně ať je větší), něco vymyslíme. :) Ta zběsilost, co tam máš teď, musí pryč. :)

[upravil dne 8/4/09 Fakir]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...