soundlovers Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 dobrý den, poradí někdo jak to je? Zimní pneu kleber 175/65/R14 jsou vysoké tj pruměr pláště od silnice k vrchu pne cca 58 cm koupil jsem letní summerstar ten samý rozměr a jsou o jeden cm menší , předtím sjem měl michelin a ty byly zase o min cm větší. Ted kdyz mám o centák menší pneu tak při vjezud go garáže drhnu i spodek - je tam přelom.. proč je jedna a jiné pneumatika s jiným prumerem při stejném označení? kdybch to vedel nekoupil bych ji a vzal bych joné.. dík:myslim Citovat
*jose_106* Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Tak proč ti neporadím, ale mám to na svých galuskách taky tak, jen naopak. Zimní Barumky Polaris 2 155/70 jsou o něco málo menší po obvodu a mají výrazně užší vzorek (to může být normální u zimní pneu), ale i celkově na ráfku jsou viditelně užší než zbytek sezóny ježděné na shodných ráfcích rovněž 155/70 Vredestein Quatrac 2, které jsou oproti Polarisům 2 celkově větší balóny, jak o něco na objem/výšku, tak i na šířku (zatímco na zimácích stejného rozměru se přes vnější lem ráfku nedotýká poklice a pneu, Vredesteiny jdou objemem ven přes poklice). Vždycky mi tak týden dva po přezutí trvá, než si na vzhled auta zase zvyknu Čím to je, nevím, jaké na to jsou standardy nebo tak... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.