Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobrý den, poradí někdo jak to je? Zimní pneu kleber 175/65/R14 jsou vysoké tj pruměr pláště od silnice k vrchu pne cca 58 cm koupil jsem letní summerstar ten samý rozměr a jsou o jeden cm menší , předtím sjem měl michelin a ty byly zase o min cm větší. Ted kdyz mám o centák menší pneu tak při vjezud go garáže drhnu i spodek - je tam přelom.. proč je jedna a jiné pneumatika s jiným prumerem při stejném označení? kdybch to vedel nekoupil bych ji a vzal bych joné.. dík:myslim

Odesláno

Tak proč ti neporadím, ale mám to na svých galuskách taky tak, jen naopak. Zimní Barumky Polaris 2 155/70 jsou o něco málo menší po obvodu a mají výrazně užší vzorek (to může být normální u zimní pneu), ale i celkově na ráfku jsou viditelně užší než zbytek sezóny ježděné na shodných ráfcích rovněž 155/70 Vredestein Quatrac 2, které jsou oproti Polarisům 2 celkově větší balóny, jak o něco na objem/výšku, tak i na šířku (zatímco na zimácích stejného rozměru se přes vnější lem ráfku nedotýká poklice a pneu, Vredesteiny jdou objemem ven přes poklice). Vždycky mi tak týden dva po přezutí trvá, než si na vzhled auta zase zvyknu ;)

Čím to je, nevím, jaké na to jsou standardy nebo tak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...