stalmik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Ahoj všem, Řeším teď menší volant do mé krásky.. To kormidlo je hrozny.. Mam radsimensi volanty, ale nechci prijit o airbag.. Myslíte, ze by sel prohodit volant z 306 do 406?? Jen nevim o kolik je mensi a zda je mensi nez ma coupe... Diky;) Citovat
Edison Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Neřešilo se to tu už někde... celkem nedávno? Nejsem si jist, jestli bys dodržel sanovené síly na obvodu volantu. Průměr je dán hmotností na nápravě a možná sílou serva. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 406 má 381/ cupé 376 a 306 má 373 průměr Citovat
stalmik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Edison Neřešilo se to tu už někde... celkem nedávno? Nejsem si jist, jestli bys dodržel sanovené síly na obvodu volantu. Průměr je dán hmotností na nápravě a možná sílou serva. Neco takoveho se tu resilo ale byl to volant z fabie do coupe.. me nejde o sily.. volant jde zlehka jde spis o to ze je proste velikej.. A ten z 306 je mensi o dost podle me tak akorat.. Citovat
stalmik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: honza406 406 má 381/ cupé 376 a 306 má 373 průměr honzo díky moc.. Jen zbyva doresit zda by sel proste jenom prepojit airbag.. Ale obavam se, ze asi ne.. Citovat
stalmik Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: honza406 406 má 381/ cupé 376 a 306 má 373 průměr honzo díky moc.. Jen zbyva doresit zda by sel proste jenom prepojit airbag.. Ale obavam se, ze asi ne.. Abych se spravne vyzvejknul tak proste kdyz koupim volant z 306 s Airbagem jestli pude prepojit nebo ne.. Citovat
barmann Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: Edison Neřešilo se to tu už někde... celkem nedávno? Nejsem si jist, jestli bys dodržel sanovené síly na obvodu volantu. Průměr je dán hmotností na nápravě a možná sílou serva. Neco takoveho se tu resilo ale byl to volant z fabie do coupe.. me nejde o sily.. volant jde zlehka jde spis o to ze je proste velikej.. A ten z 306 je mensi o dost podle me tak akorat.. Nechci ti tvůj úmyl vyvracet, ale je to tak podstatnej rozdíl, když ten ze 306 je jen o 8mm menší? To snad ani nebude poznat Citovat
Edison Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Mno... vozidlu byl naprojektován volant o určitém průměru z určitých důvodů. To jsou právě ty síly. Jistě jsou tam nějaké rezervy, ovšem taky tak bylo vozidlo schváleno k provozu. Bude otázkou, jestli si toho všimnou třeba na TK a když, tak jak se na to budou tvářit. Už jsm byl svědkem, kdy při schvalování nového typu vozidla na ten konrétní kus byla udělena vyjímka právě kvůli poměru průměr volantu/hmotnost na přední nápravě a stanoveno opatření pro seriovou výrobu. Citovat
čakom Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Edison Mno... vozidlu byl naprojektován volant o určitém průměru z určitých důvodů. To jsou právě ty síly. Jistě jsou tam nějaké rezervy, ovšem taky tak bylo vozidlo schváleno k provozu. Bude otázkou, jestli si toho všimnou třeba na TK a když, tak jak se na to budou tvářit. Už jsm byl svědkem, kdy při schvalování nového typu vozidla na ten konrétní kus byla udělena vyjímka právě kvůli poměru průměr volantu/hmotnost na přední nápravě a stanoveno opatření pro seriovou výrobu. myslím že volant prohlížet nebudou:D xenony taky nejsou povolený [upravil dne 5.4.2009 čakom] Citovat
Edison Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Vim, neasi... A taky jsem dooost zvědavej, co mi na to na TK řeknou. Rozdíl tu ale je.. Zatím co xenonama se účinnost systému zvyšuje, zmenšením průměru volantu se snižuje... ;-) Citovat
čakom Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Edison Vim, neasi... A taky jsem dooost zvědavej, co mi na to na TK řeknou. Rozdíl tu ale je.. Zatím co xenonama se účinnost systému zvyšuje, zmenšením průměru volantu se snižuje... ;-) :xvulty pojedeš na tk s xenonama? stalmik: jednu dobu tuto otazku řešil člen jackie ale jak to dopadlo to nevim. [upravil dne 5.4.2009 čakom] Citovat
Edison Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Pojedu, jsem zvědavej... Uvidím, napíšu... Jinak jsem neříkal, že budou volant prohlížet, ale že jde o to, jestli si toho všimnou, a když, tak jak se k tomu postavěj... Citovat
čakom Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Edison Pojedu, jsem zvědavej... Uvidím, napíšu... Jinak jsem neříkal, že budou volant prohlížet, ale že jde o to, jestli si toho všimnou, a když, tak jak se k tomu postavěj... tak to jsem taky zvědavej co ti na to řeknou. když vyměni volant a da z 306 tak si toho nevšimnou. bude tam logo peugeotu. bude to vypadat jak serie. Citovat
virnik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 xeony vyhodia ta ihned ak ti nezoberu papiere:xvul:xvul:xvul:xvul:bacha:bacha Citovat
stalmik Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Noje fakt ze 8mm neni zase takovej rozdil.. Ja nevmi no proste je moc velikej. Uz kdyz sem ho koupil tak mi nesedel.. To je snad jediny c mi na tom aute vadi.. Jinak Jsems e svezl po dlouhy dobe v tatovo Mondeu a ten malej volant je proste supeeer!! Citovat
Guest servisman Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 tak tam \"narvi\" volant z mondea a budeš IN Citovat
stalmik Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: honza406 tak tam \"narvi\" volant z mondea a budeš IN nejsem blazen ) chci Peugeot, jen mensi.. Citovat
VladoHA Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 ja som dal do sedanu volant z coupe ale neaky rozdiel som tam nespozoroval co sa tyka serva a akurat ze volant z coupe sa lepsie drzi Citovat
stalmik Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: VladoHA ja som dal do sedanu volant z coupe ale neaky rozdiel som tam nespozoroval co sa tyka serva a akurat ze volant z coupe sa lepsie drzi No tak alespon neco i kdyz se bude lepe drzet ata kuze je taky prijemnejsi.. Citovat
VladoHA Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 tak urcite ma to neake tie plusy bo ten povodny plastak je fakt hrozny hlavne na dlhe cesty pokial uskutocnis tuto zmenu myslim ze to bude lepsie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.