Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s peugeotem 405 STI vůbec nevím oč jde a nikde nemužu najít tento typ. jsou na internetu různý STI ale ne ty co mám já

Odesláno

Měl by to být 2.0i (výkon netušim), nárazníky jako MI 16 nebo T 16, dřevěné obložení na palubce a dveřích, 4x el. okna, vyhřívané sedačky, možná i v kůži (nebo spíše určitě).

Máš s ním nějaký problém?

Odesláno

Motor je tam XU10J2C - RFX s výkonem 89kW. Jinak je to plná palby, palubka vykládaná dřevem, kožený sedačky, klimatizace, 4x el. okna atd. V našich končinákch se jedná o pořádnýho exota. Viděl jsem ho jen jednou.

EDIT: Teď jsem si ještě vzpoměl, že STI byl i starej model, tam byla 1.9i ale podrobnosti nevím.

[upravil dne 5/4/09 Mef]

post-0-1410960576292_thumb.jpg

Odesláno

nejvyšší stupeň výbavy 405tek....kuže,elektricky stavitelny sedaky,semišovy koberec old model 1,9 88kw new model 2.0 89kw.....jenom snad na přání klimatizace+ele šíbr...jinak plna palba........ ABR,od roku 1991 ABS.....;)

new model dvě varianty odstínu kůže....kapučínova,tu co ma Dundee a pak ještě tmavě černa...;)

[upravil dne 5/4/2009 Pája Rybišár]

Odesláno

Já mám vlastně v podstatě STI, jen s TD motorem;) Jo a klima je tam ve standardu (aut.), na přání byl buď alarm nebo ABS. U mě si první majitel přál alarm:( Šíbr ke klimě normálně nedělali...

Odesláno

Ja se byl jednou podivat na jedno STI kdesi u Brna, jel jsem v tom, bejt to novej model, tak to beru vsema deseti, ale proto, ze to byl starej model a jeste automat, tak mi to moc nesikovalo.

Jojo, melo to automatickou klimu, el. vsechny 4 okna, kozeny sedacky a melo 1,9 benzin 89kw...

Samozejmě nádherná zelená metla ... ale melo to promackly a silne skrably levy zadni dvere... chtel za to tusim 25 klacků

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Já mám vlastně v podstatě STI, jen s TD motorem;) Jo a klima je tam ve standardu (aut.), na přání byl buď alarm nebo ABS. U mě si první majitel přál alarm:( Šíbr ke klimě normálně nedělali...

jj mas STDT....:mrk;)

Odesláno

Šíbru je škoda, že se ke klimě nedával. Docela jsem si na něj u 205 zvykl a teď mi tam chybí. Co se týče ABS, tak mě nějak s srdci nepřirostlo. U černý Mi16 jsem ho odpojil a u vínový to udělám asi taky, protože mě pěkně štve:roll
Odesláno
Původně zaslal: Mef

Šíbru je škoda, že se ke klimě nedával. Docela jsem si na něj u 205 zvykl a teď mi tam chybí. Co se týče ABS, tak mě nějak s srdci nepřirostlo. U černý Mi16 jsem ho odpojil a u vínový to udělám asi taky, protože mě pěkně štve:roll

Taky jsem ho odpojil u 405

• O 2 týdny později...
Odesláno

akorát mě se teda líbí víc ta stará palubka s tim dřevem než ta novější, nemám klimu ale mám alarm a šíbr, jinak sedačky v kuži elektricky stavitelné, vzadu bylo gumový křídlo který bylo nacucaný jako houba, měnil jsem nedavno motor kterej má najeto 25 tkm takže je to docela dělo, ale vím že oktávky na dálnici na mě nemaj... stačí jen pravou nohou šlápnout na zmizík :roker

[upravil dne 18/4/09 hakvera]

Odesláno

hele foto zatim nemám. Mám jen z venku , a ještě k tomu když bylo po dešti tak se to taky leskne. No neni tam na tej fotce nárazník a zadní okno to se zrovna měnilo tyhle věci

[upravil dne 19/4/09 hakvera]

post-0-14109606256338_thumb.jpg

Odesláno

Vypadá hezky, ale zaráží mě, že máš úzký lišty a vzadu klasickej nárazník. Mělo by to vypadat takhle nějak...

No old model verze STI ma standart lišty a narazniky jako klasicka vybava SR-chromované lišty kolem oken(non Mi 16 lišty:D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...