hakvera Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s peugeotem 405 STI vůbec nevím oč jde a nikde nemužu najít tento typ. jsou na internetu různý STI ale ne ty co mám já Citovat
Dundee Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Měl by to být 2.0i (výkon netušim), nárazníky jako MI 16 nebo T 16, dřevěné obložení na palubce a dveřích, 4x el. okna, vyhřívané sedačky, možná i v kůži (nebo spíše určitě). Máš s ním nějaký problém? Citovat
Maverick Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Motor je tam XU10J2C - RFX s výkonem 89kW. Jinak je to plná palby, palubka vykládaná dřevem, kožený sedačky, klimatizace, 4x el. okna atd. V našich končinákch se jedná o pořádnýho exota. Viděl jsem ho jen jednou. EDIT: Teď jsem si ještě vzpoměl, že STI byl i starej model, tam byla 1.9i ale podrobnosti nevím. [upravil dne 5/4/09 Mef] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 nejvyšší stupeň výbavy 405tek....kuže,elektricky stavitelny sedaky,semišovy koberec old model 1,9 88kw new model 2.0 89kw.....jenom snad na přání klimatizace+ele šíbr...jinak plna palba........ ABR,od roku 1991 ABS..... new model dvě varianty odstínu kůže....kapučínova,tu co ma Dundee a pak ještě tmavě černa... [upravil dne 5/4/2009 Pája Rybišár] Citovat
Dundee Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Já mám vlastně v podstatě STI, jen s TD motorem;) Jo a klima je tam ve standardu (aut.), na přání byl buď alarm nebo ABS. U mě si první majitel přál alarm:( Šíbr ke klimě normálně nedělali... Citovat
Grave Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Ja se byl jednou podivat na jedno STI kdesi u Brna, jel jsem v tom, bejt to novej model, tak to beru vsema deseti, ale proto, ze to byl starej model a jeste automat, tak mi to moc nesikovalo. Jojo, melo to automatickou klimu, el. vsechny 4 okna, kozeny sedacky a melo 1,9 benzin 89kw... Samozejmě nádherná zelená metla ... ale melo to promackly a silne skrably levy zadni dvere... chtel za to tusim 25 klacků Citovat
Pája Rybišár Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Dundee Já mám vlastně v podstatě STI, jen s TD motorem;) Jo a klima je tam ve standardu (aut.), na přání byl buď alarm nebo ABS. U mě si první majitel přál alarm:( Šíbr ke klimě normálně nedělali... jj mas STDT.... Citovat
Maverick Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Dundee Já mám vlastně v podstatě STI, jen s TD motorem;) Jo a klima je tam ve standardu (aut.), na přání byl buď alarm nebo ABS. U mě si první majitel přál alarm:( Šíbr ke klimě normálně nedělali... Šíbru je škoda, že se ke klimě nedával. Docela jsem si na něj u 205 zvykl a teď mi tam chybí. Co se týče ABS, tak mě nějak s srdci nepřirostlo. U černý Mi16 jsem ho odpojil a u vínový to udělám asi taky, protože mě pěkně štve:roll Citovat
zpozdilek Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Mef Původně zaslal: Dundee Já mám vlastně v podstatě STI, jen s TD motorem;) Jo a klima je tam ve standardu (aut.), na přání byl buď alarm nebo ABS. U mě si první majitel přál alarm:( Šíbr ke klimě normálně nedělali... Šíbru je škoda, že se ke klimě nedával. Docela jsem si na něj u 205 zvykl a teď mi tam chybí. Co se týče ABS, tak mě nějak s srdci nepřirostlo. U černý Mi16 jsem ho odpojil a u vínový to udělám asi taky, protože mě pěkně štve:roll Taky jsem ho odpojil u 405 Citovat
hakvera Odesláno 18. duben 2009 Autor Odesláno 18. duben 2009 akorát mě se teda líbí víc ta stará palubka s tim dřevem než ta novější, nemám klimu ale mám alarm a šíbr, jinak sedačky v kuži elektricky stavitelné, vzadu bylo gumový křídlo který bylo nacucaný jako houba, měnil jsem nedavno motor kterej má najeto 25 tkm takže je to docela dělo, ale vím že oktávky na dálnici na mě nemaj... stačí jen pravou nohou šlápnout na zmizík [upravil dne 18/4/09 hakvera] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Nebylo by foto?ne že bych nevěděl jak vypada Stičko v interiéru,ale zajimalo by mě jak je zachovala kůže....tak se pochlub.... Citovat
hakvera Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 hele foto zatim nemám. Mám jen z venku , a ještě k tomu když bylo po dešti tak se to taky leskne. No neni tam na tej fotce nárazník a zadní okno to se zrovna měnilo tyhle věci [upravil dne 19/4/09 hakvera] Citovat
Dundee Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Vypadá hezky, ale zaráží mě, že máš úzký lišty a vzadu klasickej nárazník. Mělo by to vypadat takhle nějak... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: Dundee Vypadá hezky, ale zaráží mě, že máš úzký lišty a vzadu klasickej nárazník. Mělo by to vypadat takhle nějak... No old model verze STI ma standart lišty a narazniky jako klasicka vybava SR-chromované lišty kolem oken(non Mi 16 lišty:D) Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 tenhle kousek mi kdysi utekl o dva dny...:(byl jen za 400 Euro.....misto toho jsem si privezl artezkou studnu na penize:D:D:D4x4 Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 ma origo lita kola shodna s druhým typem kol na verzi Mi 16;) Citovat
hakvera Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 jo to je přesně ono, tak v takovymle stavu mám ty sedačky taky. je škodaže tam neni ta klima Citovat
Aspanu Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 pěkné STI jsem viděl nedávno v Hradci Králové .... je to fakt krasavec Citovat
Grave Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 tak to musí bejt v létě peklo - kožený sedačky bez klimy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.