jack 306 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 ahoj mam takovou otázku co musím všechno vyměnit když mam vybité horní uložení tluičů? na service boxu jsem na to koukal ale moc chytrý jsem z toho nebyl. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 rozeber a sám uvidíš pokud to budou jen ložiska či pak celý horní uložení.Viděl jsem to u OK406 a stačilo mi jak to měl Citovat
standa Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Já jsem měnil uložení (přední náprava) a pokud jsem viděl v autokelly a benex tak to vždy prodávají komplet-uložení s ložiskem. Citovat
kissp Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Ja som to akurat menil v piatok. Je to dost zla robota. Zozen si \"stahovaky na pruziny\" alebo ako sa to vola, lebo inak to je pekna makacna. V podstate staci vymenit len to lozisko, horna cast v com je ulozene lozisko sa prakticky neopotrebovava, pokial nemas lozisko uplne predrate. Spodnu cast ulozenia loziska som musel ocistit ocelovym kartacom, ale inak v pohode. Vhodne je vymenit zaroven aj tlmic ak ma uz odjazdene svoje kilometre, pretoze k vymene tlmica uz nic nebrani. Mozno by si mohol vymenit manzetu pre tlmic. ja som ju mal poskodenu. Citovat
jack 306 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 tlumiče jsou suché a ok jen to uložení nahoře skáče myslel sem si že to půjde utáhnout ale nejde tak to musím vyměnit kolik to tak sotjí? jako materiál stahováky na pružiny si půjčim ve škole. Citovat
kissp Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Cenu ti ja nepoviem, ja som to totiz kupoval v UK. Pre info £9.50 lozisko a horne ulozenie £15 Citovat
punkac Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Ahoj, je hezké počasí a mě čeká menší repas zadní nápravy budu měnit tyčky a ojničky(vím, že pak budu muset na geometrii) ale co mě trápí, že nevím jestli mám koupit horní uložení zadních tlumičů, které mám vymlácené (už nejde dotáhnout) s odklonem 1° nebo 2° viz obrázek z elitu Citovat
punkac Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Nejde mi o cenu spíše tam chci mít ty správné díly Ecat mi vyhodil pro mé auto tyto dvě možnosti viz. obrázek výše.... Citovat
punkac Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 nikdo neví jaké horní uložení patří na můj kočár? Citovat
kamen22 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Ja som to nedavno pozeral a vobec v tych loziskach neboli gulicky tak hned som menil Původně zaslal: honza406 rozeber a sám uvidíš pokud to budou jen ložiska či pak celý horní uložení.Viděl jsem to u OK406 a stačilo mi jak to měl Citovat
Micky Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Ahoj, na 406HDI sedan stojí zadní uložení na jeden tlumič originál v Peugeotu 700Kč, doporučuji tam dát originál, já tam koupil za 600Kč nějakou náhražku a začalo mi to klepat po 14 dnech opět. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 kámen22 já na sedanu taky jen měnil ložiska to se už ozývaly pružiny při plným rejdu ,ale u OK406 pokud se podíváš na jeho tak musí měnit celý uložení. Citovat
punkac Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Micky Ahoj, na 406HDI sedan stojí zadní uložení na jeden tlumič originál v Peugeotu 700Kč, doporučuji tam dát originál, já tam koupil za 600Kč nějakou náhražku a začalo mi to klepat po 14 dnech opět. díky, jestli je to takhle koupím origo, spíše mě zarazilo, že jeden má odklon 1 stupeň a druhý 2 stupně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.