Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Do aut sa az tak moc nerozumiem ale citam toto forum a snazim sa niecomu priucit. Ale dnes sme boli s priatelkou na vylete a ako sme sa vratili naspat do Prahy tak na krizovatkach ako som sa musel po cervenej zase pohnut som zistil ze auto nejde. Plyn na podlahe ale auto slo na zakladny plyn. :( . Potom ked som zastavil s autom v garazi ze uz ho odstavim tak chvilocku som pocuval motor a zdalo sa mi ako keby nedostaval stavu, ale len takych 15s. Potom uz bol volnobeh na pocutie bez problemov.

Plus potom este po ceste som si vsimal ze ak som isiel hore kopcom tak som musel podradit lebo auto nejak neslo. ale nepripisoval som tomu velku vyznam lebo som si myslel ze to preto lebo mam male otacky. Auto som kupoval v decembri (prosinec) minuleho roku. Je to 307 SW 2003 rv. a 2.0 HDI 79kw.

PLS nekamenujte ma ak moze byt viac pricin, ale radsej napiste ze napriklad co. lebo naozaj neviem co by to mohlo byt a s cim mam ratat (aspon tak priblizne) ked to zoberiem do servisu. v servise som nebol, lebo sa to stalo len teraz.

Tento problem sa neprejavuje stale, cez par krizovatiek so presiel v pohode, potom cez jednu zase nie. takze nie je to pravidelne. Inac auto ak sa dostane do otacok cca 2000 tak uz taha.

Plus este jedna :xvul kto ma tuto motorizaciu v akych otackach zvyknete (odporucate) preradit.

Dakujem velmi pekne vsetkym za odpovede a pomoc

Odesláno

Nazdar koľko máš kilometrov na tvojom aute. Bol menený už FAP filter a dopĺňané aditívum. V servise mi vraveli, že keď dôjde aditívum tak ide motor len na niekoľko percent. Neviem či je to to ale mal by si s tým ísť do servisu. Možno je to aj turbo.

Odesláno

Auto ma cca okolo 115 000 km (podla tachometra). Neviem ako je na tom FAP filter, kolko tam je aditiva - da sa to nejak zistit?

Inac vcera som bol zase s autom a teraz to nerobilo ziadny problem. Vsetko islo tak ako malo.

Naozaj nikto nemoze napisat co by to mohlo byt? Do servisu pojdem, ale chcem vediet aspon tak priblizne co by som mohol cakat.

Dik

Odesláno

hey, a neměnil jsi v poslední době třeba rozvody, nebo nebylo prostě v servisu?? mě se stalo něco podobného.....odpadla mi hadička podtlaku od turba....auto bylo jak multikára....šlapals na plyn a nic......potom to spravily........byla prostě vypadlá hadička co vede od posilovače k erg ventilu a vede k turbu do takového \"vajíčka\"...tam to bylo vypadlé, takže podtlak nezapínal turbo a nejelo to...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...