Jindras Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Dnes se mi objevil takový fenomén-když jsem opustil vozidlo a posléze jsem se vrátil-se samo zaplo autorádio(neorig-zánovní Sencor),za jízdy to samé,po zastavení a při už vystupování z vozidla znova.Pravděpodobně to bude problém s autorádiem... Citovat
EXI.60 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 nebo bude problém ve špatných kontaktech na přívodních drátech.když se přeruší přívod k rádiu a znova zapne,tak se samozřejmě aktivuje!Radio se zapne. Citovat
Jindras Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 I to je možné-pokud je to přerušení krátkodobé,tak se za jízdy si myslím nemusí vypnout!!!,protože když ho zapnu,tak se nevypíná za jízdy... Citovat
pastorek Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Najskôr zle zapojené. Skontroloval by som zapojenie napájania na kontakt 15 a 30. Prípadne ešte napätie v sieti či funguje správne nabíjanie a či je v poriadku baterka. [upravil dne 4/4/09 pastorek] Citovat
Jindras Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Dobře,díky-v článku kousek dál píši o divném cvakání-či pazvukách od řemene alternátoru- po nastartování je slyšet drobné vrzání či pískání-potom se někdy objevuje cvakání,ale to bývá někdy normál co mám zkušenost-stačí přitáhnou řemen či to snad někdo maže řemen mejdlem atd-nebo podobné kutilské výmysly... Citovat
EXI.60 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: Jindras Dobře,díky-v článku kousek dál píši o divném cvakání-či pazvukách od řemene alternátoru- po nastartování je slyšet drobné vrzání či pískání-potom se někdy objevuje cvakání,ale to bývá někdy normál co mám zkušenost-stačí přitáhnou řemen či to snad někdo maže řemen mejdlem atd-nebo podobné kutilské výmysly... Na řemen se dává kalafuna pokud klouže!Mydlo slyším poprvní Citovat
virnik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 skus vazelínu a posviští:aut:aut:autpokial preklzuje dotiahnut alebo odmastit Citovat
Jindras Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Autorádio od posledního vypnutí v sobotu chová normálně-žádná závada,žádný problém-prostě O.K-nepochopitelné.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.