Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se mi objevil takový fenomén-když jsem opustil vozidlo a posléze jsem se vrátil-se samo zaplo autorádio(neorig-zánovní Sencor),za jízdy to samé,po zastavení a při už vystupování z vozidla znova.Pravděpodobně to bude problém s autorádiem...

Odesláno

nebo bude problém ve špatných kontaktech na přívodních drátech.když se přeruší přívod k rádiu a znova zapne,tak se samozřejmě aktivuje!Radio se zapne.

Odesláno

Najskôr zle zapojené. Skontroloval by som zapojenie napájania na kontakt 15 a 30.

Prípadne ešte napätie v sieti či funguje správne nabíjanie a či je v poriadku baterka.

[upravil dne 4/4/09 pastorek]

Odesláno

Dobře,díky-v článku kousek dál píši o divném cvakání-či pazvukách od řemene alternátoru- po nastartování je slyšet drobné vrzání či pískání-potom se někdy objevuje cvakání,ale to bývá někdy normál co mám zkušenost-stačí přitáhnou řemen či to snad někdo maže řemen mejdlem atd-nebo podobné kutilské výmysly...

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Dobře,díky-v článku kousek dál píši o divném cvakání-či pazvukách od řemene alternátoru- po nastartování je slyšet drobné vrzání či pískání-potom se někdy objevuje cvakání,ale to bývá někdy normál co mám zkušenost-stačí přitáhnou řemen či to snad někdo maže řemen mejdlem atd-nebo podobné kutilské výmysly...

Na řemen se dává kalafuna pokud klouže!Mydlo slyším poprvní:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...