Tomas306 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Ahoj Peugeotaci. Postupne se mi uvolnilo sedadlo ridice, konkretne jeho pravy predni okraj. Kdyz se do opru do operadla predni okraj sedaku se na prave strane dost nazdvedne (cele se jakoby zhoupne dozadu). Posuvny mechanismus (koleje) sedadla se ale nehybaji, tak ze je problem s uchycenim vlastni sedacky k posuvnemu mechanismu. Snazil jsem se to prosmatrat a najit chybejici sroub (mimochodem jeden cca M8 jsem nasel v aute vypadnuty hned co jsme ho koupili). Ted se zda, ze se uvolnuje i sroub na druhe strane (vlevo) a tim se sedadlo kompletne uvolnuje, coz uz je pri jizde dost nebezpecne (jednak s ohledem na bezpecne ovladani vozu, ale hlavne nasledky pripadneho narazu ze zadu ani nechci domyslet) . Jenze chybejici sroub nemuzu za boha najit a hlavne ani misto na spodku sedacky, kam patri. Nemate nekdo nejaky nakres, fotku, apod., jak to uchyceni sedadla k pojezdovym kolejnicim vypada? Samozrejme by slo odmontovat komplet sedadlo i s kolejnicemi a podivat se na vse na svetle, ale mam verzi s postranimi airbagy v operadle a asi i predpinaci pasu, tak s to trochu bojim demontovat sam. A na okraj jeste prosba o jednu radu. Nevite kudy vede privod ke klaksonu? Original nefinguje a je nekde skryty uvnitr blatniku nebo narazniku, tak bych tak dal novy klakson nekam, kde by byl lip pristupny, ale nevim, kde mam hledat prislusny privodni vodic. Diky za jakoukoliv radu. Tomas306 [upravil dne 19/9/09 Tomas306] Citovat
marko306 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 ja som uz mal vyhadzane vsetky sedacky. Len odpoj pred tym baterku. Pod sedackou budu 2 zvezky kablov(jeden piropas druhy airbag) tie kludne odpoj ked povolis sedacku. Ja mam zas zlomeny vzadu vlavo celi ten uchyt. Aj zhanam aspon spodok a nedary sa a ked je tak len cela sedacka ale v inom potahu. Citovat
Tomas306 Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Diky, jdu na to, uz je to tak uvolneny, ze se to fakt neda. Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Ja som si tiez kedysi myslel ze mam uvolnenu sedacku a mal som ulomeny vzdadu ten pravy uchyt, tak som celu sedacku vybral a par bodovych zvarov to spravilo:D...sedacka je ako nova, uz su to 2 roky a stale pohoda:roker Citovat
virnik Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 ja som to mal tieš ulomene odpojil som baterku potom kable pod nov odmontoval ju z auta rozobral a pone liziny zvaril mal om ulomeny mechanizmus zdvihu sedačky da sa to spracit ale chceto zahnute torxne luče ako su imbusaky inak sa tam nedostaneš je tam malo placu tak to bude chvilu trvat che to trpezlivost:papa:papa:papa Citovat
marko306 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 ja tam nechcem nic navarane. Ja si to radsej zozeniem a vymenim:D Citovat
virnik Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 aj nove je zvarene neni z jedneho kusa:aut Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: marko306 ja tam nechcem nic navarane. Ja si to radsej zozeniem a vymenim:D a kto to kedy uvidi:D a ten zvar je este kvalitnejsi ako tie ich origo spoje:D Citovat
marko306 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: virnik aj nove je zvarene neni z jedneho kusa:aut ale nie doma na kolene. Aj auto je od vyroby zvarane, ale pochybujem, ze by si si kupil pozvarane auto po buracke. Moj nazor je, ze ten domaci spoj ti tolko nevydrzi a je len otazkou casu kedy to klakne;) Citovat
Tomas306 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Ahoj vsichni, tak jsem sedacku vyresil, i kdyz ne uplne definitivne, protoze se k prednimu sroubu na vnitrni strane poradne nemuze a ani demontaz kolejnic nepomohla (odsrouboval jsem predni srouby kolejnic a zadni jsem povolil, aby sla cela sedacka naklopit dozadu a mohl jsem se dostat zespodu ke sroubum). Bohuzel k dobremu utazeni je potreba co nejmensi racna s 1/4\" unasecem, kterou jsem nemel (utahuje se sroub s torxem T40, ale \"za roh\"). Co se tyka klaksonu, tak jsem ho konecne nasel. Musi se odmontovat kryt na spodku leve strany narazniku (pred prednim podbehem). V leze na zadech pod autem se mi podarilo klakson na parkovisti demontovat a potvrdit, ze je bohuzel kaput. Koupil jsem si novy par klaksonu v hobbymarketu a chtel bych se zeptat zda nekdo netusi, zda je spinan puvodni klakson primo kontaktem ovladace na volantu nebo je zapojen pres rele, pripadne na jaky proud je spinaci kontakt ovladace nebo rele dimenzovan. Jde totiz o to, ze ma puvodni klason odbet kolem 4A a novy par dohromady cca 7A. Tak resim zda ho pripojit primo na puvodni kabelaz nebo radeji na samostatny privod od baterky spinany pres rele. Zdravim vsechny Peugeotaky a preji hezky zbytek vikendu. T306 [upravil dne 19/9/09 Tomas306] Citovat
virnik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 vravel som že je tam blby pristu ja som ju dostal von len vdaka tomu že som mal tie ohnute toroxi a k zvarom zvarat musiš vediet kdo vživote nezvarqal to nezvari iba polepí a aj tak sa to urhne.treba to robit so slabim prudom a mat v rukach cit a nechlastat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.