Zila Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 pači sa my kolko prace si si dal zakritim spz ale na prvu fotku si zabudol Citovat
dzavel Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Na prvni je asi značka původního majitele;) Máš tu fest podobných fotek:bojim. Jinak autíčko pěkné Citovat
dzavel Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Jen tak pro inspiraci jedno z nejhezčích aut klubu. Citovat
mindwipe Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 jj, na prvom ma este znacku Kosice-okolie, cize pred prepisom... :) Citovat
čakom Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: jarco623 vie ze auto este nieje v najlepsom stave,ale vsetko naraz sa neda ale casom.tento mesiac chcem kupit do zadu cire zadne svetla,v maji znizit predok a zadok o 4cm weitec,kupit new kapotu,new naraznik.mam predstavu ze predny naraznik pojde dole ako ma clen cakom!a zadok ide tiez dole ale neviem meno clena.a cele auto pojde na novu lakovacku.inak tie chromovane somariny co som mal na kapote blatnik kufor vsetko som strhol,lebo sa mi to nepacilo,teraz je to krajsie,iba skoda ze z kapoty zisla aj farba! ale nevadi prezijem a sup lakovat!! kapotu chcem koly tomu lebo nejako tam dobre nesedi.a neviem preco!!panty su new!!!!! dufam ze nebudu velmi negativne nazory,ale kludne piste co si myslite.a tie chromovane spz viem ze to ma kazdy slovak cital som co tu pisete,ale mne sa to paci a ide to na to auto. hodně štěstí. jsem zvědavej jak to dopadne. nez začneš vařit narazníky tak to napřed sniž Citovat
jarco623 Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 cakom,jasne musim najprv znizit a tak robit narazniky to ma uz napadlo,to by dopadlo robit to opacne,bolo by to zaujimave.inak dik za postreh.a ta spz je este byvaleho majitela.a ta nech si tam je potom urobim poriadok trosku v fotkach aby neboli tak vela rovnakych,iba som chcel aby bolo vidno z kazdeho uhla a dzavel to presne on co si tiez upravil zadny naraznik.mne sa to velmi paci.chcem kupit koncovky vyfukov myslim ze sa to vola duplex alebo nejako tak ze na lavej aj pravej strane vyfuk.dal by som aj normalne tlmice,ale uz by to asi veeelmi hucalo.uvidime Citovat
dzavel Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Duplex vypadá pěkně, ale nedával bych zadní lampy bílé. K červenému auty mi přidjou hezčí červené lampy:super. Vím, je to věc názoru:roker. Citovat
tbarth Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Ja bych jeste sundal tu kravinu z volantu, nemam to rad, jinak dobre jsi udelal s tim strhavanim tech ,,chromovanych,, prouzku, vypadaly otresne. Citovat
jarco623 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 myslis asi toto cudo co je na volante akoze drevo ze??ja som to tiez chcel dat dole,ale musim dat ocalunit volant,lebo nieje najlepsom stave.pojde dole!!tie chromovane somariny na karoserii co boli to mi pripadalo ako gadzo tuzing!!bolo to fakt hrozne!preto chcem tie cire svetla,lebo tie cervene nevyniknu keby bolo v inej farbe tak parada,ale nieje dam cire,listy pojdu do farby auta a je tam chrom,cize bude to pekne ladit si myslim. razor-akoze pecka!!vyzera to fakt krasne!!toto by ma ani nenapadlo, tak si urobit foto!vdaka za foto! Citovat
razor Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Jj..... =) teď to jen udělat toopravdy,a bude to krásný... (né že by teď nebylo.. ) Citovat
razor Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: jarco623 chcem kupit koncovky vyfukov myslim ze sa to vola duplex alebo nejako tak ze na lavej aj pravej strane vyfuk.dal by som aj normalne tlmice,ale uz by to asi veeelmi hucalo.uvidime Tak můžu ti říct že teď jsem to dělal na coupe-stojí to 11 000 se vším (i s půjčením náhradního auta) a je to během pár hodin hotový... A jak píšeš že to moc hučí-je to asi taky otázka vkusu - \"co je pro jednoho moc,je pro druhého málo\" Ale já mám rád decentní brumlání,a pokud na to šlápnu,tak ať je to trochu slyšet,a přesně to tam teď mám....udělej to-stojí to za to.... Fotky jsou dole v tom odkazu,pokud by tě to zajímalo:D [upravil dne 5.4.2009 razor] Citovat
Burisek Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 ale jo máš to hezký...... jen je škoda že jsi to nabořil.....ale zase je to v kupě,no holt škoda,no..... a další škoda té červené nejhezčí 406tky Petra 406 red ..... ta byla fakt vymazlená,jen škoda že to ten vůl co to koupil tak rozmlátil...... Citovat
jarco623 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 ja to dam urobit,inak mal som na felicii sportovy vyfuk a hucalo to zaujimavo,ale tha felicia oproti 406 je caj to uvidime bud koncovky alebo cely tlmic. burisek neboj dost ma to mrzelo ze som ho tukol ale pomalicky ho dam do poriadku,uz mi vela nechyba to som videl ako skoncila ta 406 co mal petr406 red,stane sa.len je rozdiel ze niektory ludia sa poucia a niektory nie!a ja som sa urcite poucil!! Citovat
jarco623 Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 takze oznamujem novu spravu objednane sportove spruziny weitec -4 -4cm tesim sa!uz aby boli doma!! vychadzaju ma na 160eu.postovne hradi predavajuci. na druhy tyzden ich mam doma,tesim sa!!teraz bude na rade vyfuky duplex. Citovat
Qcko Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Ja ako strojarsky, strojne, technicky zalozeny clovek zakladam protest proti slovu \"spruzina\":D...kam na to chodite:super...uz radsej napis struna, ale spruzina:aut Kazdopadne pekne sa zacinas starat, hlavne aby ti to jazdilo:super Citovat
jarco623 Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 pardon,ma to byt normalne pruzina stava sa aj lepsim ludom dakujem,snazim sa,ale nieje to lacna zalezitost,jazdit jazdi davam uz pozor naraz celu upravu co chcem by som nevzladol financne,ale do leta to stiham. Citovat
Qcko Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Tak to si frajer do leta, drzim palce, ja sa s tym uz bijem 2 roky:D A tu mas nejaku inspiraciu:D:blicismajlik:D [upravil dne 17.4.2009 Qcko] Citovat
jarco623 Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 noo frajer ako frajer vsetky peniaze co mam hned dam do auta mam velku slabost na to auto,a v lete ide cela nova lakovacka,noo pokial dovoli penazenka ;)ale mala by dovolit.to co si dal za foto??vsak to je stihacka ,tak az do tekho extremu nejdem,cosi vsak by som bol saleny z tych budikou a ty co robis na aute? [upravil dne 17/4/09 jarco623] [upravil dne 17/4/09 jarco623] Citovat
Y2K Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Ak by si chcel, aj ked to mas teda daleko, poznam jednu dobru firmu na vyfuky. Spravia ti vsetko komplet z nereze, dokonca aj koncovky samovyroba nie nejaky druhotny nakup. Keby niekto zacal pindat, mozes si vybrat aky len duplex chces, aj ten co je tu na foto aj ine tvary a rozmery. Dokonca aj zvuk vedia naladit, ja som nechcel aby to ani hucalo ani brumlalo nic, tak aby to bolo ako origos a to sa aj celkom podarilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.