Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jo ještě mě napadá, kdyby to fakt bylo tak široký, že to neprojde, tak bych zkusil zauvažovat, jestli nevzít pilku a neudělat do toho plastu zářez - širokej tak, aby tamtudy prošel ten rámeček (takže bych to tipoval do 1 mm) a hlubokej tolik, aby se po přilepení překryl tim rámečkem

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

jo ještě mě napadá, kdyby to fakt bylo tak široký, že to neprojde, tak bych zkusil zauvažovat, jestli nevzít pilku a neudělat do toho plastu zářez - širokej tak, aby tamtudy prošel ten rámeček (takže bych to tipoval do 1 mm) a hlubokej tolik, aby se po přilepení překryl tim rámečkem

Hmm sice to není špatný nápad ale pokud má rámečky tak jako já tak mu to nepůjde.

Pro příklad: chcete dírou 100mm narvat rámeček který má průměr 110mm. Ten rámeček je ale dost široký. Nezdá se to ale je. Třeba 5mm, Takže by tam musel vyříznout velký kus který pak už nezakryje. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: urdemala

Hmm sice to není špatný nápad ale pokud má rámečky tak jako já tak mu to nepůjde.

Pro příklad: chcete dírou 100mm narvat rámeček který má průměr 110mm. Ten rámeček je ale dost široký. Nezdá se to ale je. Třeba 5mm, Takže by tam musel vyříznout velký kus který pak už nezakryje. :nevim

tak jsem si to tu teď rýsoval, a jestli jsou ty rámečky fakt 5 mm široký, tak je to fakt na hraně.. to zúžení mi vyšlo na 4 mm (za předpokladu, že ten průměr je 100), takže by byly potřeba dva zářezy naproti sobě 3 mm hluboký, což zase neni tak zlý.. a jednou dírou se dají samozřejmě prostrčit všechny rámečky, takže už to je jen volba majitele, jakou cestou se vydá.. :papa

Odesláno

díra je to černý a to šedý okolo je jakoby už tan nalepenej rámeček, takže já osobně bych se toho nebál, překryv je 1,5 mm.. a kde jsi koupil ty rámečky? asi je taky pořídim

post-0-14109605683248_thumb.jpg

Odesláno

zkusím to vyříznutí asi chlapy.......mno mám je od jednoh uživatele tady z fóra....... ale hodně firem je vyrábí

Udělám fota až na to půjdu aby se mohl někdo inspirovat nebo aby věděl jako to rozhodně nedělat :D

[upravil dne 3/4/09 zidacekkk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...