TomThom Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Budu sundávat střední a koncový díl výfuku, protože potřebuji zavařit resty po zimě...Chci ho před montáží natřít, ale co mám použít za barvu, aby to mělo vůbec smysl natírat... Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Každopádne by to mala byť farba ololná vyšším teplotám. Ja osobne používam zinkový, prípadne hliníkový spray na výfuky. Naposledy som ho kúpil v Auto Kelly. Zásady platia rovnaké ako pri každej aplikácii. Očistiť, odmastiť, aplikovať, nechať zaschnúť, manipulovať. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 JJ mali to aj v baumaxe, spray na vyfuki a stal do 2000 Sk Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 ... mňa stál 210 Sk... 300 ml. To v tom baumaxe bola asi nejaká technická vychytávka alebo balenie pre servis. Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Za takú cenu to asi bolo aj s lakýrnikom. Citovat
Guest bostich Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Klasická stříbřenka.Taky mě to čeká.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Myslim ze dokonca stal 180 Sk... Normal medzi spraymi, na konci regalu, bolo nakreslene vyfukove potrubie, krasne strieborne, a napis spray na vyfuky. Tak nevim, ale naozaj moc nestal. Rozmyslal som o nom .. A myslim, ze to bola 500 ml, bol to ten klasicky velky spray... Citovat
309GT Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 JJ mali to aj v baumaxe, spray na vyfuki a stal do 2000 Sk To byl s přídavkem zlata,ne? U nás ho měli v drogerce za 165kč,docela drží,ale hroznej smrad než se vypálí... Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Jááááj , tak to máš v tom príspevku preklep. Tam je dvetisíc, nie dvesto. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Jaj az teraz som si to vsimol, myslel som do 200 SK , sorry Citovat
TomThom Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Radši bych natíral štětkou než ten sprej. Takže mám šáhnout po stříbřence na kamna? Citovat
vendelinek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: TomThom Radši bych natíral štětkou než ten sprej. Takže mám šáhnout po stříbřence na kamna? No,jak chceš ty ,já sem si sprej koupil už v loni,a přes zimu sem si jinej(novej-spíš zánovní) vejfuk připravil a nastříkal,ten sprej je dobrej,si piš,že jo,vlastní zkušenost [upravil dne 2.4.2009 vendi.stejskal] Citovat
TomThom Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 O kvalitě spreje nepochybuji, ale na staré a ještě tak členité železo je přeci jen štětkolak lepší.. Citovat
dolly1010 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Mě se dnes udělala ve vejfuku (ve spojce mezi katalizátorem a vejfukem) díra Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Mne sa uplne prehrdzavelo potrubie medzi stredovym a koncovym tlmicom, samozrejme v spoji, kde o sudruzi francuzi zvarali. Ostatok, je tip top. Dal sem to za flasu vina pozvarat. Pozvara ty to kazdej kto ma COčko doma.. Ja som si to odstrojil sam, a len zaniesol. Nutne povedat, ze som sa s tym este previezol. to bola bomba :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.