Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Budu sundávat střední a koncový díl výfuku, protože potřebuji zavařit resty po zimě...Chci ho před montáží natřít, ale co mám použít za barvu, aby to mělo vůbec smysl natírat...:myslim

Odesláno

Každopádne by to mala byť farba ololná vyšším teplotám. Ja osobne používam zinkový, prípadne hliníkový spray na výfuky. Naposledy som ho kúpil v Auto Kelly. Zásady platia rovnaké ako pri každej aplikácii. Očistiť, odmastiť, aplikovať, nechať zaschnúť, manipulovať.

Odesláno

Myslim ze dokonca stal 180 Sk... Normal medzi spraymi, na konci regalu, bolo nakreslene vyfukove potrubie, krasne strieborne, a napis spray na vyfuky. Tak nevim, ale naozaj moc nestal. Rozmyslal som o nom .. A myslim, ze to bola 500 ml, bol to ten klasicky velky spray...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

JJ mali to aj v baumaxe, spray na vyfuki a stal do 2000 Sk :)

To byl s přídavkem zlata,ne?:D U nás ho měli v drogerce za 165kč,docela drží,ale hroznej smrad než se vypálí...
Odesláno
Původně zaslal: TomThom

Radši bych natíral štětkou než ten sprej. Takže mám šáhnout po stříbřence na kamna?

No,jak chceš ty ,já sem si sprej koupil už v loni,a přes zimu sem si jinej(novej-spíš zánovní) vejfuk připravil a nastříkal,ten sprej je dobrej,si piš,že jo,vlastní zkušenost

[upravil dne 2.4.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

Mne sa uplne prehrdzavelo potrubie medzi stredovym a koncovym tlmicom, samozrejme v spoji, kde o sudruzi francuzi zvarali. Ostatok, je tip top. Dal sem to za flasu vina pozvarat. Pozvara ty to kazdej kto ma COčko doma..

Ja som si to odstrojil sam, a len zaniesol. Nutne povedat, ze som sa s tym este previezol. to bola bomba :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...