Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

etop je jasny to ale asi musis nakupovat tam ale oni to daju tiez na poziadanie k disku mna zajima ci ten list z CZ budu akceptovat nasi polisi v SVK

predajcu som sa nepital mozem skusit uvidime co oni nato

[upravil dne 2/4/09 Raky]

Odesláno
Původně zaslal: Raky

etop je jasny to ale asi musis nakupovat tam ale oni to daju tiez na poziadanie k disku mna zajima ci ten list z CZ budu akceptovat nasi polisi v SVK

nebudu.nemaju predsa povolenie naseho ministerstva.tak isto je to aj s nemeckom....

Odesláno

Zisti na ich stránke kde maju v tvojej blízkosti predajcu a skús opáčiť tam. Možno za poplatok to vydajú aj bez nákupu disku. Priamov etope to neurobia volal som tam.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Zisti na ich stránke kde maju v tvojej blízkosti predajcu a skús opáčiť tam. Možno za poplatok to vydajú aj bez nákupu disku. Priamov etope to neurobia volal som tam.

bolo mi tu v jednej firme povedane ze za poplatok su ochotny to vydat.musim to prezistit pre y2k uz mu to slubujem tiez pekne dlho.len ten cas

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: antal

Původně zaslal: AnotherOne

Nie a nerobia to poliši.

A kde teda sa zapysuju?Ja myslel že na dopravnom.

obvodny urad dopravy

Odbvodný úrad Odbor dopravy presnejšie :D

Odesláno

pytal som sa aj primaceho technika v peugeote ze oni nevydaju povrdenie ani na 17\" ze aj on to skusal tak sa snad dopatrame:cool:

najhorsie je ze nechcem kupit disky kym neviem ci ich zapisem

[upravil dne 2/4/09 Raky]

Odesláno

V čechách nikdo neupraví-doplní do TP jiný rozměr pneu.

Na hromadu dalších změn (typ motoru, M1-N1 atd) je potřeba razítko z PČR. Na rozměry pneu ani PČR nevydá papír.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...