jogi15 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 ako sato tam steluju tie torzne tyce ...chcel by som zodvihnut za dok a mensi problem jedna strana je kusok nisie takze by som to potreboval narovnat a potom zodvihnut....len neviem ako:( Citovat
jogi15 Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 nevie mi niekto poradit ako si to doma svoj pomocne spravim??? lebo mam avto velmi niske a chcem to zdvihnut.... Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Zrejme jedine presadením torziek na zuboch. Pohľadaj si v sekcii tuning debaty o znižovaní tam bude i popis ako na to. [upravil dne 2/4/09 pastorek] Citovat
virnik Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 musiš rozobtat napravu predsadit ju o tri zuby a potom ju celu zložit ak sa ti pritom cekom nerospadne alebo niečo neutrhne ja som to robil tak že som si tam dal zatažove pružiny bolo to rychle a lepšie než sa nervačit nad niečim čo je hrdzave ako šlak a nemožeš to odtiahnut Citovat
virnik Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 pozri si toto:papa:papa:papazatažove pružiny Citovat
Grave Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Aha, tak už vím, proč mám ten zadek tak nízko (nejspíš), to jsem ani netusil, ze se to da prestavit. Je to v nejakym manualu? Nebo je to zcela logicke, když člověk pod to vleze... Citovat
jogi15 Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 no to je pekne len najlepsie by bolo keby to bolo nafotene lebo m oj sikovni ocko to robil a dosteloval to tak ze jedna strana je nisie ako druha a teraz neviem logicky o tri zubky posunut torzne tice lebo ta jedna strana bude furt nisie... pomozte mi... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: virnik musiš rozobtat napravu predsadit ju o tri zuby a potom ju celu zložit ak sa ti pritom cekom nerospadne alebo niečo neutrhne ja som to robil tak že som si tam dal zatažove pružiny bolo to rychle a lepšie než sa nervačit nad niečim čo je hrdzave ako šlak a nemožeš to odtiahnut O tři zuby????!!!!Mluvíš z vlastní zkušenosti???bych to chtěl vidět.....:blabla:blablabla Citovat
virnik Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 :blablabla:blablabla1 zub by mal byt okolo 2-3 cm ale ak maš v prdeli torsku ?????:bojimbol som pri tom bracho to robil na svojom ale ten znižoval ja som radšej to na svojom vyriešil inak Citovat
virnik Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: jogi15 a ako???? už som o tom tu pisal klikni na link zatažove pružiny Citovat
virnik Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 alebo si daj hladanie -torzne tyče alebo znižovanie alebo zvišovanie. v knihe ako na to toho o torzkach moc neni ale niekde tu bol presny navod ako to robit stači pohladat:papa Citovat
virnik Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 ale ak maš kolesa do a tak len repas napravy:(:( Citovat
jogi15 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 virnik poslem foto a povies mi co stym mam robit oki? Citovat
virnik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 ako som vravel pokial maš ložiska v prdeli tak len repas a pokial to chceš len zvihnut potrebuješ zvihak alebo jamu a heverom to dat na stojky demontoat kolesa poriadne to nastiekat md alebo inym sajratom počkas aspon hodinku a pokusit sa odrianut tie šroby ale petam daj dole tlmiče a to je tieš oriešok aked to budeš demontovat dj si bacha aby ti to nedalo po papuli a modlit sa aby si niečo neurval a poriadne si zaisti auto niekde to tu bolo pekne rospisane ked to njdem hodim to sem:myslim Citovat
jogi15 Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 no to som vsetko pochopil dam dole kolesa auto zabrzdene na stojkach dam dole tlmice nastriekam vsade wd a dalej?a bolo by vhodne keby si to nasiel lebo ja som to setko prekutral....inak este mala otazka ako zistim tie loziska do A nemam sice napravu ale trosku je sirie vrch spodok Citovat
virnik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 neviem ti to cekom presne opisat lebo s brachom sme to robili dost davno takych 9 rokov do zadu pohladam to tu a dati link Citovat
virnik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 akosi to nemožem najst ale ešte sa pokusim Citovat
jogi15 Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 mam otasku kedze mi par znamych mechanikov ukazali ako to mam robit potrebujem dat obe strany do jednej roviny kedze jedna strana je nisie vdaka tatkovej sikovnosti su tam niake drasky ak ano poprosil by som foto dost by mi to pomohlo vopred za pomoc dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.