pug Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Niekde som to mal a neviem to najst aku hodnotu odoru ma mat cidlo teploty (zelene) pre 16V motory ked je studene? (mam 3 cidla na 306gti6 teda aj s klimou) to je to cidlo co posiela udaj ECU. Pri cca 50 st C som nameral cca 700Ohm. Dik Citovat
simas Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 najdi si to cidlo na www.autokelly.cz a tam pisou hodnotu odporu pri 100 stupnich. doufam ze to pomuze Citovat
pug Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Dik za radu o tom viem, ale skor mi ide o hodnotu odporu pri teplote pod 10st C Citovat
rosta12345 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 co to je presně za motor ? mozna bych to nasel Citovat
rosta12345 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 takze cidlo teploty vody pro ŘJ 10 stupnu ---- 3500 až 4100 ohm 20 st ------ 2300 až 2600 30 st ----- 1580 až 1800 40 st ----- 1080 až 1230 50 st ---- 760 až 850 60 st ---- 540 až 615 80 st ---- 290 až 320 90 st ---- 215 až 245 ohm Citovat
juniP406 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Rosta, nevies nahodou, ci tie uvedene hodnoty pre motor RFS maju byt pri cidlach teplty vody aj pri inych motorovych verziach? Ten moj motor je RFV... Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Objednacie číslo čidla je pre oba motory rovnaké. Citovat
juniP406 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Kde sa nachadza to zelene cidlo? Ja mam na pravej strane bloku motora (tusim vodne cerpadlo) dva senzory, jeden je mody a druhy hnedy. Mozno je to este nejake tretie cidlo:myslim... Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Nemusíš mať všetko, záleží od výbavy. Mimochodom oni sa bavia o 306ke. Vodné čerpadlo je na opačnej strane motora a dole na bloku. To z čoho trčia tie čidlá je skrinka termostatu a je to už na hlave motora. Citovat
pug Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 lva/prava sa posudzuje vzdy z pohladu vodica, potom sa stava napr aj to ze si clovek objedna diely na lavu stranu a potom sa stazuje ze mu prisli na opacnu... takze telo termostatu kde su cidla je na lavej strane inak ma pobavilo ze v knizke \"ako na to\" bola problematike cidiel venovana asi jedna strana s vysvetlenim ze to je prilis zlozite a ze to je nutne zverit odbornemu servisu. Evidentne sa autor s elektrikou moc nemusi, bohuzial ani servisy to casto neriesia inak len system pokus omyl, nacitanie udajov z ECU neni vsetko, ak ma cidlo podla mna trochu mimo hodnoty tak to diagnostika nezisti, pritom staci jednoduchy ohmeter a meranie zvladne aj velmi nezdatny amater. Mna by zaujimalo ako je tolerantna ECU prave na odchylky hodnot, lebo chapem tomu tak ze ak napr pri -10 st C ma cidlo povedzme 4kOhm a ma mat 6kOhm tak zmes bude Pripravena ako pre 4kOhm ktora odpoveda cca 10st C a nie ako by mala byt Citovat
pastorek Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: pug lva/prava sa posudzuje vzdy z pohladu vodica, potom sa stava napr aj to ze si clovek objedna diely na lavu stranu a potom sa stazuje ze mu prisli na opacnu... takze telo termostatu kde su cidla je na lavej strane... Súhlasím s tebou pokiaľ sa jedná o diely ktoré sú na aute symetricky. Do motorového priestoru každý pozerá cez otvorenú kapotu a z toho vyplýva i orientácia pravá - ľavá. Citovat
juniP406 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 OK, takze vpravo od kapoty, vlavo z miesta vodica Dnes som sa mrkom blizsie a zbadal som aj ten trei konektor, zeleny. Honza406 dal aj celkom dobry navod na vymenu cidla (http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2004110701) a je tam aj pekne foto s tymi cidlami. Akurat, ze si na to asi netrufnem, lebo to mam cele nejake jak od kyseliny (asi moj predchodca zmiesal dve rozne zmesi a tie zreagovali a \"nahlodali\" tesnenie). Asi to teda necham niekde spravit... Pozeral som aj tesnenia s shopoch s nahradnymi dielmi, ale podla cisla som ho zatial nenasiel... S kolisajucimi otackami po starte mi asi zatial pomohla vymena vzduchoveho filtra, ale asi pre istotu vymenim aj to zelene cidlo... Citovat
pug Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 pozral som postup na xantiaklube a musim napisat uznanie-pekne spracovane Honzo aj s tymi priznakmi Citovat
pastorek Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: juniP406 OK, takze vpravo od kapoty, vlavo z miesta vodica Dnes som sa mrkom blizsie a zbadal som aj ten trei konektor, zeleny. Honza406 dal aj celkom dobry navod na vymenu cidla (http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2004110701) a je tam aj pekne foto s tymi cidlami. Akurat, ze si na to asi netrufnem, lebo to mam cele nejake jak od kyseliny (asi moj predchodca zmiesal dve rozne zmesi a tie zreagovali a \"nahlodali\" tesnenie). Asi to teda necham niekde spravit... Pozeral som aj tesnenia s shopoch s nahradnymi dielmi, ale podla cisla som ho zatial nenasiel... S kolisajucimi otackami po starte mi asi zatial pomohla vymena vzduchoveho filtra, ale asi pre istotu vymenim aj to zelene cidlo... Ak máš okolo bielo modré kryštáliky tak to nieje od kyseliny ale vykrištalizované zvyšky presakujúcej chladiacej kvapaliny. Stačí to utrieť handrou alebo opláchnuť vodou ktorá to pekne rozpúšťa. Pri tej výmene si nemusíš robiť také starosti ako je písané v tom článku. Dá sa vymeniť i bez odpúšťania chladiacej kvapaliny. Stačí aby bol motor studený a chladiaci okruh uzavretý. Staré čidlo povoliť, vyskrutkovať a v druhej ruke mať pripravené nové. Ahonáhle jedno vytiahneš, dieru zapchať prstom a hneď dať nové. Pri troške šikovnosti ti vytečie maximálne pol deci vody a nieje treba komplikované odvzdušňovanie a dolievanie. Po skončení, čisto pre istotu, stačí skontrolovať odvzdušnenie komory termostatu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.