Guest Ondra Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Zdar cestovatelé... Tipy pro cestování se mi začínají líbít čím dál víc, začíná se to pěkně hromadit... Proto jsem vymyslel, že by bylo dobré třeba přes prázdniny uveřejňovat některé tipy, popř. dobré výlety, jako články na p-c.... Mohlo by to být docela zajímavé, ne? Co by to pro Vás znamenalo, pokud byste se chtěli zapojit? Po výletu byste měli napsat takový ne krátký, ne dlouhý příspěvek (ve Wordu, popř. jako html - to by bylo lepší) nejlépe včetně fotografií a poslat mi to.... Myslíte, že to je reálný nápad??? Dík za odezvy, kdyžtak mi napište na mail... ondrej.maly@kobranet.cz Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 určitě jsem pro, vždy? to je vlastně smyslem této rubriky - UKÁZAT (PORADIT) KDE VŠUDE JE MOŽNÉ NAJÍT NĚCO HEZKÉHO Citovat
Dress Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 jasně souhlas není problém, slovově sem nikdy do světa teda díru neudělal, ale krátkou reportáž ze zkušenostma, tipama a popisem snad zvládnu Citovat
Trundik Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Taky souhlasím, ale mám jednu podmínku. Že to nebude někdo po nás opravovat a vydávat s červeně označenýma chybama. Citovat
Guest Ondra Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 zdar, opravovat to kdyztak budu, ale cernou tuzkou, tak to nebude videt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.